Golfreisnieuws nr 431, 30 juli 2019

Luxe reis met GolfVrouw naar Solheim Cup

Op de website van GolfVrouw lazen wij over een leuke reis naar Schotland. GolfVrouwen kunnen dan de beste speelsters ter wereld zien in een krachtmeting tussen de teams van Amerika en Europa. In september wordt deze strijd, de Solheim Cup, uitgevochten op het Schotse Gleneagles. Tijdens een 4-daagse reis van GolfVrouw kunnen de vrouwen 2 dagen dit spektakel bijwonen en zelf ook 2 dagen golfen op de prachtige Schotse linksgolfbanen. Het programma is van 14 tot en met 17 september. Kosten € 1399,- per persoon. Meer info…….

Camper Cup 2019

Na twee succesvolle edities van de Camper Cup wordt er dit jaar opnieuw gestreden om de Camper Cup-wisselbokaal. Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen in Noord-Oost Nederland de derde editie van een 4-daagse caravaan door Drenthe en Overijssel. Meer informatie over dit unieke toernooi en een inschrijfformulier kunt u vinden op de website www.campercup.nl.

Jumbo Golf retailpartner 100ste KLM Open

Jumbo Golf is de nieuwe retail partner van de 100ste editie van het KLM Open. Voor deze feestelijke editie van het oudste internationale sporttoernooi van Nederland kunnen bezoekers zich dit jaar niet alleen verheugen op spraakmakende topgolfers, maar ook op een breed aanbod van aantrekkelijk geprijsde golfartikelen van Jumbo Golf. De 100ste editie van het KLM Open vindt plaats van 12 tot en met 15 september op golfbaan The International in Amsterdam.

Lees verder

Golf Raak! weer op KLM Open

Golf RAAK! is weer van de partij tijdens het 100ste KLM Open. Voor de donderdag en vrijdag kunnen basisscholen zich aanmelden om met de klas (of hele school) langs te komen voor een super mooi programma. De andere dagen zijn kids ook van harte welkom voor een eerste kennismaking met golf! In het RAAK!-golfpark staan de RAAK!-spellen voor de kinderen klaar! Meer info……..

Golfstart

Op de website van de NGF staat een stukje over het initiatief Golfstart. Dit is een nieuw boekingsplatform voor beginnende golfers. Initiatiefnemers zijn: Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland. Golfstart is een vervolg op de Open Golfdagen en is bedoeld om beginners beter te introduceren en langer te binden aan de golfsport. Het volledige artikel is te lezen op de website van de NGF. Klik HIER.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Ronald Speijer, ZakenGolfVrouw, KLM Open, NGF, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.