Golfreisnieuws nr 433, 19 augustus 2019

Special over golfen in de Abruzzen

De Abruzzen zijn een wat minder bekende streek in Italië. Golfen in de Abruzzen is nog onbekender. Ten onrechte ontdekte onze journalist Sonja van de Rhoer. Zij combineerde het golfen met haar andere job, culinair journalist, en ontdekte naast de golfbaan Miglianico Golf & Country Club ook het restaurant van de golfclub. Allebei de moeite waard.

Miglianico Golf & Country Club

Golf Club Miglianico is een 18 holes golfbaan, par 72, met een lengte van 5875 meter. De baan is omringd door bos, olijf- en wijngaarden en naast de vele bunkers, out of bounds zijn er spannende waterhindernissen. De fairways en greens zijn goed onderhouden, mooi gras dat het hele jaar door groen blijft. De baan is goed voor iedereen te lopen, de hoogteverschillen zijn minimaal.

Lees verder

Lekker eten op de golfbaan

De Miglianico Golfclub beschikt over een uitstekend restaurant. Er wordt goed gekookt en er staan mooie wijnen op de kaart. Vermeldenswaard is dat alle olijfolie afkomstig is van olijven van de eigen 1400 olijfbomen op de golfbaan.

Lees verder

Zelf de Spaghetti alla Chitarra uitproberen

Je bent culinair journalist of niet. Sonja van de Rhoer heeft de Spaghetti alla Chitarra die ze in het restaurant van Golf Club Miglianico at, zelf uitgeprobeerd en ze deelt het recept met ons.

Lees verder

Algemene info

De Miglianico Golf & Country Club ligt in Miglianico, provincie Chieti, in het hart van de Abruzzen. Greenfee 18 holes weekend €65,00 - €75,00 (afhankelijk van het seizoen) Greenfee 18 holes door de week €40,00 Miglianico, Chieti - cap. 66010 Miglianico (CHIETI) - P.IVA 02136740699 tel +39 0871 950566 | fax +39 0871 950363 info@miglianicogolf.it en www.miglianicogolf.com.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters en Sonja van de Rhoer
Foto's: Sonja van de Rhoer, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.