Golfreisnieuws nr 435, 12 september 2019

Interessante Golfreisdeals op KLM Open

Vanochtend vroeg is het 100ste KLM Open van start gegaan. Bezoekers aan dit grootse evenement komen in het promodorp veel golfreistouroperators tegen. Bijna allemaal hebben ze interessante golfreizen in de aanbieding.

Pin High: Boek een reis en ‘draai’ een korting tot € 200,-

Bezoek de Pin High stand tijdens de 100ste editie van het KLM Dutch Open. Net als andere jaren is er van alles te beleven! Voor € 1,- mag u aan het Rad van Avontuur draaien en maakt u kans op fantastische prijzen, met elke dag een andere golfreis als hoofdprijs! Dit jaar komt de opbrengst van het rad ten goede aan stichting Make-A-Wish Nederland. Dit goede doel vervult de wensen van ernstig zieke kinderen en zorgt voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring in een moeilijke periode. Wilt u een boeking maken op de Pin High stand? Dan kunt u uw eigen korting draaien tot € 200,-. Dat betekent dus de mogelijkheid om bijna gratis op reis te gaan! Meer info over Pin High ……

3D Golfvakanties: Anantara Hua Hin Resort & Spa *****

Ook 3D Golfvakanties heeft een stand op het KLM Open. U kunt daar informatie krijgen over golfvakanties naar veel bestemmingen. Ook informeren de medewerkers u graag over de aanbiedingen die zij hebben. Zoals een golfarrangement naar het Thaise Anantara Hua Hin Resort & Spa voor een vanafprijs van €1695,- Dit is incl. Lijnvlucht A'dam - Bangkok v.v. met KLM, 7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt, 3 greenfees (Springfield Royal Golf, Black Mountain en Banyan ), Caddy op de golfbanen, Transfers naar hotel en golfbanen, Meer info…….

Executive Golf: UNA Golf Hotel Cavaglia - Piemonte ****

Voor het KLM Open heeft Executive Golf het Una Golf Hotel Cavaglia in de aanbieding. Een sfeervol en charmant hotel, direct aan de golfbaan gelegen. Leuke bijkomstigheid: Tesla-autobezitters laden hier snel hun auto op!. 3 nachten inclusief ontbijt en 2 greenfees p.p. vanaf € 185,- p.p. (2019), vanaf € 199,- p.p. (2020), 7 nachten inclusief ontbijt en 7 greenfees p.p. vanaf € 410,- p.p. (2019), vanaf € 445,- p.p. (2020), Meer info…….

Golftime: Novotel Saint Quentin en Yvelines en LE GOLF NATIONAL

Golftime staat ook op het KLM Open met een stand. Deze golftouroperator heeft onder andere in de aanbieding golfen op de Ryder Cup golfbaan Le Golf National. Het arrangement omvat: 1x greenfee voor de Albatros course; 1x buggy met gps; 1x emmer rangeballen om in te slaan; Welkomstcadeau; 2 overnachtingen incl. ontbijt in het ernaast gelegen hotel Novotel Saint Quentin en Yvelines. Vanafprijs €325,-. Meer info…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High, 3D Golfvakanties, Executive Golf, Golftime, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.