Golfreisnieuws nr 437, 19 september 2019

Golfen naast Château d'Augerville nabij Parijs

Op slechts een uurtje rijden van Parijs bevindt zich Château d'Augerville. Deze toplocatie wordt omringd door 110 ha schitterend landschap. Hier bevindt zich de prachtige 18-holesbaan in een natuurlijke omgeving. Het oude kasteel is getransformeerd tot een luxe 5-sterrenhotel. Het kenmerkt zich door een ongedwongen ambiance, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Rondom het château ligt de 18-holes golfbaan welke tot de top 10 van Frankrijk behoort. Baad in de discrete luxe van dit onbekende stukje Frankrijk! Pin High biedt een arrangement aan naar dit chique château. Meer info…….

Sergio Garcia triomfeert op 100ste KLM Open

Waar het publiek vurig op hoopte als het Joost Luiten niet zou lukken, gebeurde: Sergio Garcia triomfeerde in het 100ste KLM Open. De bijzondere titel voor het Spaanse wonderkind, wereldster en Ryder Cup-held. Nota bene debutant in het Nederlandse golfland. Het 100ste KLM Open betekende zijn 35ste toernooizege wereldwijd, waarvan zestien op de Europese Tour. El Nino was zielsgelukkig en nam direct na de triomf zijn dochtertje Azalea in zijn armen

Lees verder

Europa wint Solheim Cup 2019

Afgelopen weekend debuteerde Anne van Dam op de Solheim Cup, de tweejaarlijkse wedstrijd tussen de beste golfsters van Europa en de Verenigde Staten. Een soort Ryder Cup voor vrouwen. De VS verdedigde de titel. Aanvankelijk stond Europa er goed voor, maar na zaterdag stonden Europa en Verenigde staten gelijk. In geval van gelijkspel, zou de VS de Cup behouden. Zondag, de slotdag met de singles, werd het ongemeen spannend. Op de laatste hole wist Suzann Pettersen het beslissende punt binnen te halen en won Europa met 14.5 - 13.5. Een uitgebreid verslag van de Solheim Cup is te lezen op Golfersmagazine.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Leo van de Ruit, Lia Grooters
Foto's: Pin High, Leo van de Ruit, Tim Buitenhuis, Golfsupport.nl, Solheim Cup, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.