Golfreisnieuws nr 438, 2 oktober 2019

Inspirerend aanbod in brochure Pin High

Golfreistouroperator Pin High heeft haar nieuwe ‘Middellandse Zee & Verre Bestemmingen’ brochure gepresenteerd. De gids is aan te vragen op www.pinhigh.nl/brochure. Deze dertigste editie staat vol met bijzondere bestemmingen voor de scherpste prijzen. In dit jubileumjaar, Pin High bestaat dertig jaar, zijn achttien nieuwe golfontdekkingen toegevoegd.

Lees verder

Golftas mee op reis

Het stuk staat alweer een tijdje op Golf.nl, maar was aan onze aandacht ontsnapt. Toch is het de moeite waard om nog eens door te nemen als u van plan bent een golfreis te maken en uw golfset mee wil nemen. Waar moet u op letten? Golf.nl zette diverse golftravelbags op een rij. Ze zijn er veel soorten en maten. Ook de prijs kan behoorlijk verschillen. Geen zin in dat gedoe, dan kunt vaak op luchthavens van populaire golfreisbestemmingen ook een golftas huren. Meer info………

Open Amateur Golf Tour Finale op 13 oktober

De Open Amateur Golf Tour is een nationale serie strokeplaywedstrijden voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder met maximaal handicap 12,4. In seizoen 2019 zijn er door het hele land wedstrijden gespeeld. Alle wedstrijden tellen mee voor de NGF Amateur Rankings 2019, dames, heren en senioren. Op zondag 13 oktober vindt op golfbaan De Wouwse Plantage de finale plaats. Winnaars uit de series in de diverse categorieën doen mee, aangevuld met Tourmembers. In totaal kunnen 78 personen deelnemen aan de Tour Finale incl. sponsoren en leden van de Wouwse Plantage. Overige plaatsen kunnen opgevuld worden door niet-Tourmembers. Je hoeft dus geen Tourmember te zijn om deel te nemen aan de wedstrijden van de Open Amateur Golf Tour. Mocht je geďnteresseerd zijn om mee te doen kan je je aanmelden op de website.

Ga binnen golfen

De winter staat voor de deur en toch wil je doorgaan met golfen. Geen probleem als het weer het toelaat. Maar wat als de baan gesloten is door sneeuw en vorst? Daarnaast is het ook wel eens fijn om warm en droog te oefenen. Dat kan op de indoor golfbaan in Rijpwetering. De golfbaan heeft een realistische golfsimulator met levensechte spelsituaties. Er is de mogelijkheid om golfbanen overal ter wereld te spelen. Mooi om in de winter te oefenen, maar ook erg leuk om met een stel vrienden een beroemde baan te spelen. De Indoor golfbaan kan zeven dagen per week op afspraak gereserveerd worden. Kosten variëren van € 20 voor een uur overdag door de week tot €100 voor 4 uur in het weekend. Meer info…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High, Golf.nl Open Amateur Golf Tour, Gabinnengolfen.nl, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.