Golfreisnieuws nr. 3, 31 mei 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor golfen in het Franse Nord-Pas-de-Calais, de KLM Open en golfballen met een Nederlands printje. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Golfen in de wereld van Miss Marple

Van oudsher vormen de counties Cornwall en Devon een favoriete vakantiebestemming. Een trip door deze Zuidwestpunt van Engeland maakt dat ook alleszins verklaarbaar. Golfers kunnen in Devon en Cornwall hun hart ophalen. De ene baan is nog mooier dan de ander.

Lees verder

Hollandse gastvrijheid

Sinds kort is er in het Andalusische Alhaurin el Grande een nieuwe overnachtingsmogelijkheid. Casa Don Carlos is een guesthouse dat onderdak biedt aan gasten die in dit deel van Spanje willen golfen. Het guesthouse wordt gerund door twee Brabanders die met de opening van hun Casa een lang gekoesterde wens in vervulling zagen gaan.

Lees verder

Roomport opent Ferien- und Golfresort Cochem

In Nederland zijn de Roompotparken algemeen bekende camping- en bungalowparken. Met 51 parken en campings is Roompot een van de grotere aanbieders van vakantieaccommodaties in Nederland. Sinds kort is in het Duitse Cochem het Ferien- und Golfresort geopend.

Lees verder

Nieuwe gids voor 'echte Belgische Ardennen'

De Belgische Ardennen zijn razend populair bij Nederlandse golfers. Handig om te weten dat het Belgisch Verkeersbureau voor WalloniŽ & Brussel een nieuwe gratis brochure heeft uitgebracht. In deze 'gids voor de echter Ardennen' worden de toeristische kwaliteiten van de veertien verschillende regio's in de Belgische Ardennen uitgebreid belicht.

Lees verder

Laatste nieuwtjes op website

Win Ryder Cuptickets Golfliefhebbers opgelet; op de website van het Iers Verkeersbureau kunt u een geheel verzorgde Ryder Cup shortbreak naar Ierland winnen. Vakantiehuizen op en bij golfbaan erg in trek Steeds meer golfers verblijven tijdens een golfvakantie in een vakantiehuis van bijvoorbeeld Euro Relais.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie: Roompot holidays, Eurorelais, Casa Don Carlos, Iers verkeerbureau. Verkeersbureau voor Devon en Cornwall, Belgisch Verkeersbureau voor WalloniŽ & Brussel.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers