Golfreisnieuws nr 42, 27 februari 2008
In dit nummer aandacht voor:
TunesiŽ: Golfen op een oase de woestijn
Pebble Beach, bedevaartsoord voor golfers
Voordelig golfen in het buitenland
Nieuwe brochure Golftime Travel uit
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

TunesiŽ: Golfen op een oase de woestijn

Voor veel golfers is TunesiŽ geen onbekende bestemming. Als ze op hun thuisbanen niet terechtkunnen is dit Noord-Afrikaanse land een prima toevluchtsoord. TunesiŽ beschikt inmiddels over de nodige golfbanen en er is een ruim aanbod aan charter-trips inclusief verblijfsfaciliteiten voor aantrekkelijke prijzen.

Lees verder

Pebble Beach, bedevaartsoord voor golfers

De 47-jarige Amerikaan Steve Lowery versloeg in het tweede weekeinde van februari in een play-off de 45-jarige FijiŽr Vijay Singh en verdiende ruim een miljoen dollar met de triomf in de AT&T Pebble Beach National Pro-Am. Nergens beter dan op Pebble Beach kon Steve Lowery terugkeren aan de top van het internationale topgolf. De negentig jaar oude links in CaliforniŽ is wat The Old Course te St. Andrews in Schotland voor alle golfers van Europa is: het einde. Een soort bedevaartsoord voor golfers.

Lees verder

Voordelig golfen in het buitenland

Onlangs is de editie 2008/2009 uitgekomen van Leisure Breaks Guide for Free Golf. In de gids zijn diverse mogelijkheden opgenomen voor voordelig golfen in Duitsland, Oostenrijk, TsjechiŽ, ItaliŽ, SloveniŽ en Zweden. De investering voor de aanschaf van de gids, Ä 49,90, is vaak met ťťn keer golfen terugverdiend.

Lees verder

Nieuwe brochure Golftime Travel uit

De nieuwe zomerbrochure van Golftime Travel ĎEuropese Bestemmingen en Canadaí is uitgekomen. Onder het motto ĎWij zitten op jouw golflengteí heeft deze golfreisspecialist 65 paginaís met golfarrangementen samengesteld. In de brochure zijn veel toonaangevende golflanden van Europa opgenomen. Daarnaast worden ook packages in Canada aangeboden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Toon van Winden, Pebble Beach, Golftime, Leisure Breaks
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers