Golfreisnieuws nr 441, 1 november 2019

Verwennerij in Marokko

Tikida Golf Palace is een luxe boutique hotel aan twee golfbanen. Pure verwennerij in dit boutique hotel dat op loopafstand ligt van Golf du Soleil en Golf les Dunes. Geïnspireerd op de legendarische Marokkaanse Riads combineert dit Relais & Châteaux hotel de heerlijke luxe van een hotel van wereldklasse met de intieme ambiance van een privévilla. U boekt dit hotel bij Pin High extra voordelig. Weekpackage 7 nachten met unlimited golf op Golf du Soleil en 7 diners vanaf € 1.099 pp of 7 nachten met 5 greenfees op 3 banen (Golf du Soleil, Tazegzout Golf en Golf de l'Ocean vanaf € 1.249 pp (alle prijzen excl.vlucht). Meer informatie op pinhigh.nl

Golfpersprijs 2019 voor Bert van der Toorn

Elk najaar worden de Golfpersprijzen uitgereikt voor de mooiste golfverhalen in de categorieën Tekst en Beeld & Geluid. De Golfpersprijs 2019 in de categorie Tekst ging naar freelance golfjournalist (ook voor Golfreiswijzer) en fotograaf Bert van der Toorn. Hij schreef voor Golfers Magazine een artikel waarin hij enkele caddies aan het woord liet over het leven op de Tour en over hun werkgever, de profgolfer. Wat Van der Toorn niet in het winnende artikel vermeldde was dat hij zelf ook een keer caddie is geweest op de Ladies Tour. Hij schreef daar toen een informatief artikel over op Golfreiswijzer. Kijk hier voor het artikel dat hij voor Golfreiswijzer schreef.

Golfbanen afreizen met de trein

Op de website van LeadingCourses lazen we leuke verhalen van gastblogger John Dean. Hij schreef veertien jaar voor het Britse tijdschrift GolfPunk. Maar nu neemt hij een pauze om te doen wat hij het liefst doet: reizen en golfen. In zijn serie blogposts voor LeadingCourses neemt John u mee op een reis door negen Europese landen waar hij allemaal gaat golfen. Omdat Interrail dit jaar zijn 50e verjaardag viert legt hij de hele reis met de trein af! Meer informatie…….

Rechten bij zoekgeraakte golfbagage

Niets zo vervelend als dat uw golftas zoek is op een golfvakantie. Maar wat zijn uw rechten? U mag namelijk spullen huren op kosten van de luchtvaartmaatschappij. Op Miss Casey kunt u het allemaal lezen. De website informeert reizigers over hun rechten wanneer bijvoorbeeld een golftas, kwijtraakt tijdens een vlucht. Ook vindt u er informatie over vergoeding bij vertragingen. Naast informatie kunt u bij Miss Casey ook terecht voor hulp bij het krijgen van een vergoeding. Meer informatie…….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High, Bert van der Toorn, Golfersmagazine, Ruud Taal, LeadingCourses, Miss Casey,Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.