Golfreisnieuws nr 442, 13 november 2019

Tropische golfidylle op Mauritius valt in de prijzen

Ile aux Cerfs Golf Club een van de mooiere golfbanen op het eiland Mauritius heeft de Golf Experience Award gewonnen. Een prestigieuze prijs die jaarlijks door IAGTO wordt uitgereikt. Net voor de oostkust van Mauritius ligt een wonderbaarlijke tropische idylle; het prachtige Ile aux Cerfs, dat als een luchtspiegeling uit de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan lijkt te stijgen.” Deze superlatieven staan in een persbericht dat de golfbaan onlangs rondstuurde.

Lees verder

St. Petersburg en nachtgolf tijdens de White Nights

St. Petersburg, "Het Venetië van het Noorden", behoort tot de mooiste steden ter wereld. De stad, van 1921 tot 1991 genaamd Leningrad, is ook een reis waard voor golfers. Vooral omdat in 2015 op een uur rijden van het stadscentrum het Gorki Golf & Resort ligt. De eerste 18-holes golfbaan in de Oblast zoals het gebied rond St. Petersburg wordt genoemd.

Lees verder

Fonds gehandicapten golfers krijgt 6.000 euro

De Nederlandse Vereniging van Golfspelende Journalisten (NVGJ)bestaat dit jaar 25 jaar. De in 1994 opgerichte vereniging van (oud-) mediamedewerkers vierde het vijfde lustrum met een fraai feestjaar waarin een groot aantal toernooien werden gespeeld op banen in binnen- en buitenland.

Lees verder

Golf.nl en golfen met een ster

Op de website van Golf.nl lazen we een leuk stuk voor de culinair ingestelde golfer. In Nederland kennen we geen echte golfresorts met toprestaurants zoals je die in het buitenland wel ziet. Toch kunnen we op onze manier genieten van mooi golf én lekker eten. Het zijn er misschien niet veel maar bij een paar golfbanen kun je om de hoek (maximaal anderhalve kilometer verder) aanschuiven voor een sterrendiner. Op de eerste plaats staat de Eindhovensche Golf. Lees verder……

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Ile aux Cerfs golf course, Gorki Golf & Resorts, Ruud Taal, Pixabay, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.