Golfreisnieuws nr 443, 22 november 2019

Eléa Golf Course is beste golfbaan van Cyprus

Meer dan 350.000 golfers bezoeken elke maand Leadingcourses.com. Op basis van hun ranglijst is Eléa Estate door golfers - met een gemiddelde beoordeling van 8,32 - uitgeroepen tot beste golfclub op Cyprus.

Lees verder

Beoordeel Eléa Golf Course

Heeft u al eens de golfbaan Eléa Golf Course op Cyprus gespeeld? Wij zijn erg benieuwd wat u van deze golfbaan vond. U kunt een beoordeling achter laten op onze website.

International Golf Travel Market in 2020 in Wales

Wales zal van 26 tot 29 oktober 2020 gastheer zijn van de International Golf Travel Market (IGTM). Dit wordt de eerste keer dat het wereldwijde evenement voor de golf- en reisindustrie in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt. Wales, met een prachtig landschap en volop keus aan golfbanen, is een geweldige locatie. Er zijn meer dan 200 fantastische banen vinden in dit deel van Engeland dat van noord naar zuid slechts 274 kilometer lang is.

Lees verder

Golfbaan Rosmalen krijgt nieuwe 9-holes baan

Op een deel van het terrein van het voormalige psychiatrische ziekenhuis op Landgoed Coudewater in Rosmalen wordt een nieuwe 9-holes golfbaan gerealiseerd. Het betreft een nieuwe baan voor Golfclub Rosmalen die nu elders op het landgoed op een kleine golfbaan speelt. De ontwerper van de golfbaan is Michiel van der Vaart van Jol Golf Design.

Lees verder

Jumbo Golf neemt retailer Hockey Republic over

Jumbo Golf heeft overeenstemming bereikt met Hockey Republic over een volledige overname van deze gespecialiseerde winkelketen voor hockeyliefhebbers. Dat maken beide bedrijven vandaag bekend na ondertekening van de overnameovereenkomst.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: IEléa Golf Course, IGTM Golf Courses Wales, Jol design, Jumbo Golf, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters.