Golfreisnieuws nr 444, 28 november 2019

Mooie golfarrangementen op Lanzarote

Executive Golf biedt voor golfliefhebbers die ook graag in de winter golfen een aantrekkelijk arrangement aan naar Lanzarote. Dit Canarische Eiland biedt u twee uitdagende golfbanen. De oudste baan van het eiland is Costa Teguise, een fraai gelegen woestijnbaan tussen de talloze lava-stenen en honderden palmen. De nieuwste aanwinst op het eiland is Lanzarote Golf waar u de nodige hoogteverschillen moet overwinnen. Meer informatie…….

Nieuwe Grotta Giusti golfbrochure Toscane

Grotta Giusti is een majestueuze 19e-eeuwse villa gebouwd niet ver van Florence, Pisa en Lucca. Het resort is beroemd om de unieke thermale grot. Maar ook voor golfliefhebbers is het hotel perfect gelegen. Binnen een uur kunnen de hotelgasten ook veel andere golfbanen bereiken, allemaal verschillend en uniek. Om gasten van Grotto Giusti ennis te laten maken met de golfmogelijkheden in de omgeving heeft het resort een leaflet uitgebracht met alle informatie over golfclubs. Klik hier om de leaflet te downloaden.

Tee off in Murcia

Langzaam maar zeker komt het steeds vaker voor dat golfers starttijden online boeken. Heel handig, omdat je op die manier geen moeilijke telefoongesprekken in bijvoorbeeld het hoeft te houden. Op de website van onze partner LeadingCourses zijn er al veel golfbanen die online geboekt kunnen worden. Sinds kort kunt u nu een starttijd boeken op alle golfbanen in Murcia. Klik hier voor boeken starttijd in Murcia.

Nieuwe eigenaren en nieuwe naam Nieuwegeinse Golfclub

De Nieuwegeinse Golfclub heeft neiuwe eigenaren. Gustavo Barrios Rivas, Hans Wognum en een stille vennoot hebben de 9-holes golfbaan in Houten inclusief de 9-holes par 3 baan, de drivingrange, gebouwen plus inventaris, en het allerbelangrijkste, een office / horeca team overgenomen. Afgelopen week is de eerste stap gezet naar de uitrol van een nieuw concept.

Lees verder

Verlichte driving range Golfclub Lauswolt

Sinds deze herfst kan ook in de avonduren geoefend worden bij Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag. De nieuwe Driving Range beschikt nu over verlichting zodat na het slaan de balvlucht goed te zien is. Het is een meerwaarde voor de leden nu ze in de donkere maanden doordeweek ‘s avonds tot 21.00 uur kunnen blijven oefenen. Ook gasten zijn van harte welkom.

Lees verder

Beoordeel golfbanen op Golfreiswijzer

Heeft u al eens op Lanzarote gegolft? Of in Toscane of Murcia? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga voor uw reviews naar: Lanzarote; Toscane; Murcia en omstreken; Lauswolt

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Executive Golf, Grotta Giusti, LeadingCourses, The Mondial - International Golf & Short Game Center, Golfbaan Lauswold, Golfreiswijzer, Lia Grooters.