Golfreisnieuws nr 445, 3D Golf Special over golfen in Andalusië

Golfen en meer in Andalusië

Het Spaanse Andalucia is een gebied dat bekend staat om zijn vele golfbanen. Niet voor niets wordt een deel van deze streek ook wel Costa del Golf genoemd. Andalucia biedt echter meer dan dat. In de regio Huelva, Cadiz en de Costa del Sol kunt u naast golfen ook genieten van een heerlijk klimaat, keuken en wijnen. Maar ook qua cultuur zal het u in Malaga, Sevilla en de vele bekende witte dorpjes aan niets ontbreken.

Bekijk ons complete aanbod op: www.3dgolfvakanties.nl.

Islantilla Golf Unlimited Golf **** 8 dagen Half Pension vanaf € 777,00 p.p.

Dit hotel ligt direct aan de 27 holes baan van Islantilla Golf Club. U kunt op deze golfbaan onbeperkt golfen. Dit geeft u de mogelijkheid een extra rondje te boeken, uiteraard op basis van beschikbaarheid. Hotel Islantilla Golf Resort is ideaal om er eens helemaal uit te zijn. De faciliteiten zijn uitstekend. Daarnaast is het een mooie uitvalsbasis voor tochten in de omgeving. Meer informatie …….

Fairplay Golf & Spa Resort ***** 8 dagen Half Pension vanaf € 899,00 p.p.

In het binnenland van Andalusië, aan “La Routa del Torro” vindt u dit zeer fraaie en onlangs heropende Golfhotel. Omgeven door een mooie 18 holes golfbaan, met wijds uitzicht over de omgeving. Rijstvelden, stierenfarms en paardenranches bepalen het beeld van deze regio. Een ritje naar de kust met mooie stranden neemt ongeveer 25 minuten in beslag. Inbegrepen 3 greenfee’s Fairplay Golf en 1 Montenmedio. 1 greenfee keuze uit Alcaidesa of San Roque New. Meer informatie …….

Amare Marbella Beach Hotel **** 4 dagen Logies en Ontbijt vanaf € 899,00 p.p.

Direct aan het mooie strand van Marbella, ligt dit trendy “Adult Only” hotel op nog geen 5 minuten lopen van het gezellig oude centrum met veel winkels en restaurants. Een unieke locatie voor een shortbreak naar de Costa del Sol voor golf, strand en s’avonds diner in de oude stad. De keuze voor golfbanen is rondom Marbella groot. Bijvoorbeeld de prachtige banen Los Naranjos en La Quinta. Ook golfbaan El Chaparral ligt op slechts 25 minuten rijden, een aanrader om deze te spelen op de aankomst of vertrek dag. Meer informatie…….

Voor een overzicht van alle golfreizen in Andalucia ga naar:
www.3dgolfvakanties.nl.


Alle prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen, inclusief vlucht, exclusief € 25,- administratiekosten en € 2,50 bijdrage calamiteitenfonds per boeking.

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van www.3dgolfvakanties.nl en Andalucia Tourist Board

Redactie en medewerkers: www.3dgolfvakanties.nl en Andalucia Tourist Board.
Fotografie en illustraties: www.3dgolfvakanties.nl.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.