Golfreisnieuws nr 446, 13 december 2019

In Zuid-Afrika golfen en genieten

Golfers die bij AmbianceTravel een golfreis naar Zuid-Afrika boeken, doorgaans op maat samengesteld, doen dat natuurlijk omdat ze willen golfen op enkele van de vele prachtige banen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Dat kan met AmbianceTravel in de Westkaap maar ook in het noorden, tijdens een Golf en Safari reis.

Lees verder

Golf langer en beter met een kunstgewricht

Op de website van Tribute2Golf.nl lazen wij dat ongeveer 90 procent van de golfers die een gewricht hebben laten vervangen door een kunstgewricht na de operatie net zo vaak golfen als vr de fysieke klachten. Veertig procent van de ondervraagden gaf zelfs aan meer te zijn gaan golfen. Omgerekend zou dat betekenen dat het vervangen van slechte gewrichten de golfsport wereldwijd zon 3,3 miljard euro per jaar oplevert. Lees het hele artikel op Tribute2Golf.

WinterZon Toernooi van 3D - Flight4You

In het hartje van de Costa del Sol, Estepona, organiseren 3D Golfvakanties en Flight4You van 9 tot en met 15 februari 2020 een WinterZon Toernooi. Een grote, gezellige golfhappening met een mix van enthousiaste golfers. Iedereen is welkom, singles, couples, alleengaanden, golfmaatjes, zakenvrienden. Golfen, genieten, ontmoeten en netwerken met enthousiaste golfers met de zon op je bol. Daarnaast zijn er prachtige prijzen te winnen. De prijs van dit aantrekkelijk arrangement en goed geregelde golftoernooi is 895. Zie hier alle informatie

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Ambiance Travel, Kenniscentrum Orthopedie Slingeland Ziekenhuis), 3D Golfvakanties, Flight4You, Lia Grooters.