Golfreisnieuws nr 450, 20 februari 2020

Pin High New Arrivals

Vanaf vorige week zet Pin High haar nieuwkomers in het zonnetje. Meer dan twintig nieuwe accommodaties naar uiteenlopende bestemmingen, met vooral een flinke uitbreiding op de Britse Eilanden. Een nieuwe bestemming in Schotland boekt u al vanaf € 289.

Lees verder

Joost Luiten Foundation van start

Onlangs is de Joost Luiten Foundation (JLF) officieel van start gegaan. Doel van de stichting is om meer kinderen kennis te laten maken met de golfsport. Hiertoe initieert én ondersteunt de stichting projecten die zich hier specifiek op richten. De Joost Luiten Foundation is een initiatief van topgolfer Joost Luiten, in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en het Jeugdfonds Sport.

Lees verder

Uitbreiding oefenaccommodatie en baanverbeteringen op Golfpark Wilnis

De oefengreen op Golfpark Wilnis is altijd druk bezocht en de roep om meer ruimte voor het oefenen van het chippen en pitchen is in de loop der tijd toegenomen. Tijd voor uitbreiding van de oefenaccommodatie en baanverbeteringen. Golfpark Wilsnis heeft de hulp ingeroepen van Michiel van der Vaart, de architect die samen met Gerard Jol van Jol Golf Design verantwoordelijk was voor de geslaagde uitbreiding in 2011.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High, Joost Luiten Foundation, Jol Design, Golfreiswijzer, Lia Grooters.