Golfreisnieuws nr 452, 5 maart 2020

Pin High brochure Europa dichtbij is uit

Met enige trots presenteerde Pin High onlangs haar nieuwe ‘Europa dichtbij’ brochure. Met een nieuw uiterlijk en QR-codes bij elke bestemming, is het een bijzondere brochure geworden. In de nieuwe brochure neemt Pin High u mee naar nieuwe bestemmingen die zeker de moeite waard zijn.


De brochure kunt u bestellen op: www.pinhigh.nl/brochure

Wales - Vale Golf Resort - Shortbreak vanaf € 419,-

Wales is dé tip van 2020 van Pin High. Onder het motto 'Heerlijk golfen naast de deur en aan zee' biedt Pin High Vale Golf Resort aan.

Op slechts een half uur rijden van de luchthaven van Cardiff vindt u dit 260 hectare grote landgoed. Behalve een prachtig kasteel bevindt zich hier een 4-sterren superior hotel, twee 18-holes championshipbanen, een riante spa en tal van andere faciliteiten. Een modern hotel en perfect onderhouden golfbanen die bij elk weertype uitstekend te bespelen zijn. Meer info…….

Bulgarije - Sofia en Pirin Golf Hotel & Spa – Combireis vanaf € 799,-

Bulgarije is meer dan de wereldberoemde golfbaan van Thracian Cliffs. Met deze combireis maakt u kennis met Sofia en het Pirin gebergte en prachtige golfbanen. Naast het Sofia Hotel Balkan biedt Pin High het All-inclusive Pirin Golf Hotel & Spa aan.

Het Pirin Golf Hotel & Spa ligt op zo’n 2 uur rijden van Sofia. De golfbaan ligt letterlijk aan uw voeten. Deze door Ian Woosman ontworpen 18-holes baan stamt uit 2007. U golft middenin de natuur en aan de voeten van het indrukwekkende Pirin gebergte. In maart kunt u uw golfvakantie zelfs combineren met een dagje skiën in het nabijgelegen Bansko Ski Resort. Meer info…….

Duitsland - Gräflicher Park Health & Balance Resort – Shortbreak vanaf € 319,-

Net over de grens in Duitsland vindt u een bijzonder hotel voor een bijzonder verblijf. Naast geweldig golfen is het een culinaire belevenis om in dit hotel te verblijven.

Gräflicher Park Health & Balance Resort is prachtig gelegen in een groot Engels landschapspark aan de voet van het Teutoburger Wald. U golf op de nabijgelegen parklandbaan Bad Driburg. Veel doglegs en grote waterpartijen. De snelle greens vergen afwisselend lang en precies spel. Ook Haxterhöhe Links zit in het pakket. Een schitterende licht glooiende en linksachtige baan gelegen op een plateau. Het is een tactisch zeer uitdagende golfbaan aangelegd naar Schots ontwerp. Meer info…….

QR-code

In de nieuwe brochure staat bij elke bestemming een QR-code. Scan de code met uw tablet of telefoon en u komt gelijk bij de juiste webpagina op de Pin High site met de juiste informatie en prijzen in één handomdraai.

De brochure kunt u bestellen op:www.pinhigh.nl/brochure

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High Golftravel, Golfreiswijzer, Lia Grooters.