Golfreisnieuws nr 455, 22 mei 2020

Golfen in het buitenland

Nu in Nederland langzaam de coronamaatregelen wat versoepelen en golfbanen weer open zijn, lijken ook verschillende Europese landen het (golf)toerisme weer toe te laten. Duitsland en Griekenland zijn voorbeelden, Italië is grotendeels open voor buitenlanders en wellicht dat ook Spanje weer toeristen uit het buitenland toelaat.

Lees verder

Executive Golf, Duitsland, Grensgebied: Idingshof Hotel vanaf € 239 pp

Vlak over de grens bij Enschede ligt Idingshof Hotel. Deze voormalige herenboerderij is getransformeerd tot een kleinschalig, zeer comfortabel hotel. Persoonlijke service staat er centraal. In de nabije omgeving is een ruime keuze aan ontspannen golfbanen. Het is slechts 15 minuten rijden naar de banen van Varus, Artland en Dütetal. Maar ook rondom Osnabruck liggen meerdere landelijke golfbanen, die garant staan voor een relaxte golfdag. Een geliefd arrangement aldaar is 2 nachten halfpension en 2 greenfees. Meer info …….

3D Golfreizen, Griekenland, Westin Resort Costa Navarino vanaf €1075 pp

In een prachtige, natuurlijke omgeving direct aan de Ionische Zee, ligt dit prachtige vijfsteren hotel. Costa Navarino Resort heeft de luxe die u van de bekende Westin hotelketen mag verwachten. Bij het hotel horen twee 18-Holes banen. The Navarino Dunes baan, ontworpen door Bernhard Langer, is een prachtige baan in een natuurlijke omgeving en mooie vergezichten over de Ionische zee. De Bay Course, bereikbaar via shuttleservice op 20 minuten van het hotel, is een kortere golfbaan maar zeker niet makkelijker. De baan is afwisselend met holes die naar en langs de zee lopen. Meer info …….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Italiaanse Golfbond, Executive Golf, 3D Golfreizen en Costa Navarino, Golfreiswijzer, Lia Grooters.