Golfreisnieuws nr 456, 5 juni 2020

Waar naar toe met golfvakantie?

Met ingang van 15 juni is het weer mogelijk met golfvakantie naar het buitenland te gaan. Zoveel is duidelijk geworden uit de persconferentie die premier Rutte hield op 3 juni. Hoewel dat goed nieuws is, zijn er nog veel landen waar de golfer vooralsnog niet terecht kan. Daaronder vallen de populaire golfbestemmingen Frankrijk en Spanje.

Lees verder

Golfreizen voor stuntprijzen tijdens Crazy Days

De zomer staat voor de deur en dat betekent ook dat de welbekende Crazy Days van Pin High weer van start gaan. Elf dagen lang kunnen reislustige golfers profiteren van kortingen op golfreizen tot wel 180 euro. Op donderdag 11 juni om 9.00 uur trapt Pin High de Crazy Days af. De actie duurt tot en met zondag 21 juni. Boek een golfreis tijdens deze periode en profiteer van kortingen of extra’s. Ook maakt u dagelijks kans op een Elrey “7 standbag. Pinhigh.nl.

Horeca eindelijk open, ook op golfbanen

Hè, hè, eindelijk. Nadat een paar weken geleden de golfbanen open gingen, zijn nu ook de restaurants op de meeste golfbanen open. Onder strikte voorwaarden weliswaar, maar het is in ieder geval weer mogelijk om na het golfen wat te eten en drinken.

Lees verder

Open Golf Tour weer van start

De Open Golf Tour start in juli met de eerste wedstrijden. Het was nagelbijten de afgelopen maanden. De organisatie van de Open Golf Tour heeft er alles aan gedaan om nieuwe data te blijven afstemmen met de golfbanen en alle lopende kosten te minimaliseren. Het is gelukt. Vooralsnog. Het ziet er naar uit dat we de wedstrijden van de 'Open Golf Tour 2020 | Road to The Dutch' eindelijk weer kunnen gaan oppakken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Royal Mougins, Ministerie BuZa, Pin High, Arjan Kamphorst, Open Golf Tour, Golfreiswijzer, Lia Grooters.