Golfreisnieuws 457, 11 juni 2020, gesponsorde uitgave Pin High Golftravel

Golfreizen voor stuntprijzen tijdens de Crazy Days van Pin High

Het zijn weer Crazy Days bij Pin High! Profiteer van 11 t/m 21 juni van kortingen tot wel 180 euro of vele extra’s bij je golfreis. Tevens maak je in die periode dagelijks kans op een Elrey 7” Standbag! Vind jouw ideale golfbestemming en profiteer. Wees er snel bij want, vol = vol.

Klik op één van de onderstaande aanbiedingen. Alle aanbiedingen tijdens de Crazy Days zien? ga rechtstreeks naar pinhigh.nl/crazydays.

Veluwe – Fletcher Hotel Klein Zwitserland - vanaf € 199,-.

In het midden van het land ligt dit aantrekkelijke en uitstekend geprijsde hotel op de Veluwe. Het hotel beschikt over een Michelin-sterrenrestaurant (toeslag) en ligt op loopafstand van de 27-holes golfbaan Heelsum. Je boekt hier een verblijf van 1 nacht, 1 diner en 2 greenfees vanaf € 199,-.Meer info …….

Limburg – Hotel Winselerhof - vanaf € 229,-

Een karakteristiek hotel waar je nu weer heerlijk mag en kunt genieten van alle culinaire verrassingen die het Italiaanse restaurant Pirandello voor jou in petto heeft. Je hebt de keuze uit diverse uitdagende banen. Je boekt hier een verblijf van 1 nacht met 1 diner en 2 greenfees vanaf € 229,-.Meer info …….

België – Five Nations Golfhotel - vanaf € 269,-

“Best geboekte hotel van vorig seizoen”. De oude hoeve is getransformeerd tot een sfeervol golfhotel waar moderne en authentieke elementen perfect samensmelten. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de populaire golfbaan. Je boekt hier een verblijf van 3 nachten, 1 diner en 2 greenfees vanaf € 269,-.Meer info ……

Prijzen zijn per persoon en exclusief € 25,- administratiekosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds per boeking. Kijk voor exacte prijzen per vertrekdatum op Pin High Golftravel.

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van Pin High Golftravel
Redactie en medewerkers: Pin High Golftravel
Fotografie en illustraties: Pin High Golftravel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.