Golfreisnieuws nr 458, 22 juni 2020

Le Touquet en Golf d'Hardelot heropenen

Nu Frankrijk zijn grenzen heropent, kunnen golfers van Golf d’Hardelot en Le Touquet Golf Resort genieten van een aantal baanverbeteringen Tijdens de sluiting hebben de greenkeepers in versneld tempo de restauratie aan Les Pins kunnen voltooien. Alle aanpassingen zijn nu afgerond.

Lees verder

Luchtvaartmaatschappijen geven geen geld terug; passagier dupe

Tientallen luchtvaartmaatschappijen geven reizigers nog steeds niet de mogelijkheid geld te ontvangen voor een geannuleerde vlucht vanwege Covid-19. Hierdoor lopen deze passagiers , waaronder ook veel golfreizigers, het risico bij faillissement van de airline met lege handen of een ongedekte voucher achter te blijven. De ANVR vindt dit een oneerlijke situatie.

Lees verder

Spikeless Duca del Cosma handig op golfreis

Liefhebbers van het KLM Open kennen het golfmerk Duca del Cosma waarschijnlijk wel. De laatste twee afleveringen kleedde dit merk de 1200 vrijwilligers met schoenen en kleding. De spikeless golfschoen van Duca del Cosma is handig op golfreis. De eigentijdse modellen zijn namelijk ook goed te gebruiken als sneaker.

Lees verder

Incoming-toerisme in Duitsland weer opgestart

Nu de meeste Europese landen hun grenzen weer hebben geopend, lanceert de Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) haar campagne 'Germany - Dreams Become Reality' met de hashtag #GermanyAwaitsYou om voor het eerst na een Europese lockdown van drie maanden Duitsland weer te promoten als vakantieland voor de zomer. Ook voor golfers.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's:Le Touquet Golf Resort en Golf d'Hardelot, Pixabay, Ruud Taal, Duca del Cosma, DZT,Golfreiswijzer, Lia Grooters.