Golfreisnieuws nr 44, 25 maart 2008
In dit nummer aandacht voor:
Op ontdekkingsreis door nieuwe golflanden
Tanah Merah Country Club in Singapore
Golfbanen Belek: Lengte 20 km en 306 holes
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Op ontdekkingsreis door nieuwe golflanden

In de communistische Sovjet Unie, waar Estland en Letland tot 1990 deel van uitmaakten, stond de golfsport te boek als “bourgeois” en was daarom verboden. Na dit tijdperk hebben de inwoners een sprint gemaakt om hun maatschappij om te vormen. Nieuwsgierig naar de stand van zaken bezochten wij wat golfbanen in beide landen.

Lees verder

Tanah Merah Country Club in Singapore

Tanah Merah Country Club Is een van de duurste golfbanen van Zuid-Oost Azië. De club bestaat uit twee golfbanen. De Garden Course en de Tampines Course. Onlangs zegevierde de Mexicaanse Lorena Ochoa op deze golfbaan. De nummer één golfster van de wereld in speelde op het HSBC Women’s Champions in Singapore 20 onder par.

Lees verder

Golfbanen Belek: Lengte 20 km en 306 holes

Corendon Golf heeft de zevende editie van haar golfbrochure uitgebracht. De inhoud is bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen rondom de Turkse golfenclave Belek. Ook het aanbod in Egypte en Griekenland (Kreta) is uitgebreid. Nieuw zijn golfbestemmingen in Tunesië en Marokko.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Toon van Winden, Corendon, Tanah Merah Country Club, HSBC Women’s Champions
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers