Golfreisnieuws nr 459, 3 juli 2020

Zorgeloos op golfvakantie in Frankrijk

De grenzen met Frankrijk zijn weer open, dus u kunt weer genieten van het goede leven in La Douce France. Executive Golf laat weten dat de golfbanen er prachtig bijliggen. Een van de arrangementen die de golftouroperator aanbiedt is Domaine de la Bretesche Cottages - Bretagne. Meer info ÖÖ.

We kunnen weer golfen in TsjechiŽ

TsjechiŽ heeft onlangs haar grenzen geopend voor vakantiegangers uit bijna alle EU-landen, waaronder ook Nederland. Er is geen coronatest nodig en toeristen kunnen vrij reizen door het land. Accommodaties, campings, bezienswaardigheden en horeca zijn sinds mei geopend.Ook de golfbanen zijn weer open voor toeristen. Er zijn geen restricties. Pin High heeft een paar leuke golfarrangementen in TsjechiŽ. Kijk op Pinhigh.nl.

Lees verder

Womenís Golf Day

Op Womenís Golf Day gaan duizenden vrouwen in 46 landen met elkaar golfen om te verbinden, netwerken en te leren. Ook in Nederland. Golfvrouw.nl organiseert de dag. Dinsdag 1 september 2020 komen de golfvrouwen naar golfbaan Sluispolder bij Alkmaar. Golfvrouw.nl heeft een spetterende dag voor ogen voor alle golfvrouwen, hun golfvriendinnen en nog-niet-golfende vriendinnen. Kijk voor het volledige programma en aanmeldingsformulier op Golfvrouw.nl.

AH Sportactie 2020

In september starten NOC*NSF en Albert Heijn weer met de AH Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. Uiteraard doet de NGF hier ook weer aan mee.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Executive Golf Travel, Praha Karlstein Golf Club, Women's Golf Day, Golfvrouw.nl, AH Sportactie 2020,Golfreiswijzer, Lia Grooters.