Golfreisnieuws nr 460, 9 juli 2020

KLM Open 2020 afgelast

Helemaal een verrassing is het niet. Het KLM Open, dat van 17 tot en met 20 september 2020 gespeeld zou worden op Bernardus Golf in Cromvoirt, is afgelast. De recent verruimde COVID-19 maatregelen sluiten niet voldoende aan bij de specifieke eigenschappen en publieksbewegingen van een golftoernooi zoals het KLM Open. Om die reden kan de overheid geen vergunning verstrekken op basis van het door de organisatie gepresenteerde aangepaste plan.

Lees verder

Ook Ryder Cup afgelast en schuift door naar 2021

De PGA of America, Ryder Cup Europe en de PGA Tour hebben vandaag gezamenlijk laten weten dat zowel de Ryder Cup als de Presidents Cup zijn verplaatst en dat ze nu een jaar later zullen worden gespeeld dan oorspronkelijk gepland.

Lees verder

SloveniŽ weer open voor Nederlandse toeristen

Sinds begin juli kunnen inwoners van Nederland en BelgiŽ weer zonder enige hindernis of quarantainemaatregelen naar SloveniŽ afreizen. Ook de golfbanen zijn weer open. En dat is goed nieuws voor golfers die graag op buitenlandse golfbanen spelen.

Lees verder

Waar gaat u naar toe met golfvakantie?

Gaat u nog op golfvakantie? En zo ja, waar gaat u naar toe? Wij zijn benieuwd naar uw plannen. Ook willen wij weten wat uw afwegingen zijn om ergens wel of niet naar toe te gaan. Laat het ons weten weten en mail naar reactie@golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's:Tim Buitenhuis, Ryder Cup, Slovenie info, Royal Bled Golf & Country Club,Golfreiswijzer, Lia Grooters.