Golfreisnieuws nr 461, 16 juli 2020

Golfen in de Zwitserse Engadin-vallei

Nu de buitenlandse golftrips weer op de agenda staan, is dit het ideale moment de Engadin-vallei in Zwitserland te bezoeken en daar een spectaculair Alpenrondje te golfen met op de achtergrond de majestueuze bergen en uitgestrekte blauwe luchten.

Lees verder

Versoepeling betalings- en annuleringsvoorwaarden Executive Golf

Executive Golf Travel heeft haar betalings- en annuleringsvoorwaarden tijdelijk versoepeld. Boekers kunnen kosteloos wijzigen of annuleren tot 14 dagen voor aankomst. De regeling geldt voor alle reizen (exclusief vlucht) binnen Europa mits geboekt tussen 18 juni 2020 en 15 augustus 2020 met vertrek tot en met 31 december 2020. Zie volledige algemene v oorwaarden......

Reisadvies Porto weer geel

Het reisadvies naar de Portugese stad Porto en omgeving staat op de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken sinds gisteren weer op code geel (staat van waakzaamheid). Golfers die naar deze populaire streek willen reizen, kunnen de koffers en golftas inpakken. Er mag weer naar Porto en Noord Portugal gereisd worden.

Lees verder

Met de camper langs Nederlandse golfbanen

Al meer dan vijftien jaar gaan Hans en Mientje van den Bosch met de camper en golftassen op vakantie. Zij rijden dan van golfbaan naar golfbaan. Ze doorkruisten zo'n beetje heel Europa en schreven daarover. Nu met Covid-19 is uitgebreid toeren lastig. Maar met de camper in Nederland op vakantie en van golfbaan naar golfbaan kan ook. Op camper-golf.com, de website van het echtpaar Van den Bosch staat een lijst met golfbanen waar camperaars kunnen overnachten. Meer info.......

Ryder Cup 2027 op Adare Manor

De aankondiging dat de Ryder Cup dit jaar doorschuift naar 2021 en in het vervolg op oneven jaren zal worden gehouden, betekent dat het evenement op Adare Manor van 2026 doorschuift naar 2027. Als toekomstige Ryder Cup-locatie ondersteunt de Ierse locatie de beslissing om het evenement van dit jaar in Whistling Straits uit te stellen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Samedan Golf Course, Kulm Golf St.Moritz, Executive Golf Travel, Golf Amaranthe, De Gelpenberg Golf & Country Club, Adare Manor, Golfreiswijzer, Lia Grooters.