Golfreisnieuws nr 462, 29 juli 2020

Golfen aan het Gardameer

Wat dacht u van een prachtig golfweekend aan het Gardameer? Bij veel Nederlandse golfers is Italië minder bekend. Onterecht. Het land heeft prachtige golfbanen. Ook rond het Gardameer. Wij kwamen bij Italy4Golf een leuk arrangement tegen.

Lees verder

Golfen tussen adembenemende landschappen

Golfen is op dit moment misschien wel één van de meest veilige sporten om te beoefenen. Op zoek naar een nieuwe, veilige en inspiratievolle omgeving om af te slaan, zijn de Portugese Azoren en Madeira aantrekkelijk.

Lees verder

In 8 stappen een green in uw achtertuin

Om de levensstijl van een top Tour-professional te beleven, zou je een paar dingen kunnen doen. Je kunt een privéjet huren, een swingcoach, een reizende fysiotherapeut, een sportpsycholoog en een persoonlijke kok inhuren. Of je kunt iets heel cools kopen, zoals je eigen putting green.

Lees verder

Golfen in het buitenland; check wat wel en niet kan

Gelukkig is het weer mogelijk om naar veel landen binnen Europa af te reizen. Het reisadvies voor veel landen is aangepast van oranje naar geel. Toch is het belangrijk goed in de gaten te houden welke maatregelen in de betreffende landen gelden. Wel of geen mondkapje, welke verklaringen zijn nodig. Ook op golfbanen zijn er regels.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Italy4Golf, Batalha Azoren, PixaBay, MinBuZa, Golfreiswijzer, Lia Grooters.