Golfreisnieuws nr 463, 28 september 2020

Golfen dichtbij huis

Golfreizen; hoewel sommige verre bestemmingen, zoals Zuid-Afrika, de grenzen geopend hebben voor Nederlanders, geeft de Nederlandse regering nog steeds code oranje af. Het lijkt het meest verstandig om nu vooral dichtbij te blijven als je op golfvakantie wil. Wij zagen op de website van 3D Golfreizen een aantrekkelijke aanbieding voor een 3-daag golfarrangement voor Hotel Henri Chapelle met 2 greenfees voor de bijbehorende golfbaan Golf & Country Club Henri Chapelle voor een vanafprijs van € 275 pp. Meer info…….

Golfen in de Achterhoek

Een leuk alternatief voor het buitenland is een shortbreak naar de golfbanen in de Achterhoek. Als uitvalsbasis logeerden wij bij Hotel Bakker in Vorden. Beter kan je het bijna niet treffen. Mooie kamers, lekkere bedden, uitstekende keuken, alles wat een vermoeide golfer na 18 holes goed doet. Het hotel heeft ook een arrangement Golfen & Genieten. U kunt kiezen uit drie 18 holes golfbanen in een mooie omgeving met uitdagende holes.

Lees verder

Golfdag voor singles

Flight4You is een touroperator die zich richt op het organiseren van golfarrangementen voor enthousiaste singles. Golfreizen zijn door deze golftouroperator wel in de planning opgenomen, maar het is natuurlijk de vraag of die doorgaan. Om toch wat te doen organiseert Flight4you.nl een golfdag voor singles en alleengaanden op de Wouwse Plantage.

Lees verder

ZakenGolfVrouw Masterclass 2020–2021

De 2e editie van ZakenGolfVrouw 2020 was weer een groot succes. Voor zakenvrouwen die volgend jaar ook willen meedoen maar nog niet golfen of het golfen weer willen oppakken, is er de ZakenGolfVrouw Masterclass 2020-2021. Onder leiding van Marloes Olling, PGA-professional en de drijvende kracht achter GolfVrouw.nl kunt u leren golfen, zodat u volgend jaar met zelfvertrouwen de baan in kunt en zonder twijfel mee kunt doen met al die leuke golftoernooien.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: 3D Golfreizen, Golf & Country Club Henri Chapelle, Hotel Bakker, Golfbaan 't Zelle, Golfbaan Wouwse Plantage, Flight4you, GolfVrouw.nl, Golfreiswijzer, Lia Grooters.