Golfreisnieuws nr 464, 9 oktober 2020

Golfvakanties Limburg

Het blijft in deze tijden van corona lastig om ver te reizen voor een golfvakantie. Daarom zijn de golfreizen in Nederland uitermate populair. Pin High heeft een uitgebreid aanbod in nagenoeg alle provincies. Limburg staat met zeven golfarragementen op de eerste plaats. In het heuvelachtige landschap van Limburg kunt u bij Pin Hgh Golftravel kiezen uit meerdere uitdagende golfbanen waar u zich kunt vergapen aan het mooie uitzicht over de provinciehoofdstad en landelijke vergezichten. Naast golfen kunt u genieten van de wereldstad Maastricht met zijn culinaire hoogtepunten en exclusieve boetiekjes en de typische witte vakwerkhuisjes. U waant zich in het buitenland als u de grensoverschrijdende baan van Maastricht speelt. Meer informatie.

Duca del Cosma’s King Cheetah golfsneaker

Caroline van Weezel van het golfmerk Duca del Cosma adopteerde afgelopen winter in Zuid-Afrika een King Cheetah welpje die de naam, hoe kan het anders, Duca kreeg. Vervolgens heeft de Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo de King Cheetah ladies sneaker ontworpen. Door de sneaker te kopen bijvoorbeeld via www.ducadelcosma.com steunt u automatisch het Hoedspruit Endangered Species Centre waar de King Cheetah’s worden opgevangen.

Lees verder

Tienduizend GreenFree-abonnees

Met GreenFree vouchers kan een golfer met wel 50% korting greenfees op Nederlandse golfbanen en in buurlanden aanschaffen. Voor nog geen 50 euro per jaar zijn ongelimiteerd greenfee vouchers aan te schaffen. Interessante deal nu veel golfers dichter bij huis blijven. GreenFree timmert al jaren succesvol aan de weg. Zo succesvol dat de eigenaar Robbert Woudstra bekendmaakte dat onlangs de mijlpaal van 10.000 GreenFree-abonnees is bereikt. De 10.000e abonnee, Peter Waltman kreeg vorige week op BurgGolf Westerpark het abonnement aangeboden. Meer informatie over de abonnementen van GreenFree op greenfree.com

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Pin High Golftravel, Golfclub Wittem Limburg, GreenFree, Golfreiswijzer, Lia Grooters.