Golfreisnieuws nr 46, 11 december 2020

Golfpersprijs 2020

De winnaars van de Golfpersprijs 2020 zijn bekend. Een deskundige jury, met daarin vertegenwoordigers van de NVG (de vereniging van golfbaanexploitanten), de PGA Holland (de organisatie van professionele golfers), de NGF (de Nederlandse Golffederatie) en de NVGJ (de Nederlandse vereniging van golfspelende journalisten) onder voorzitterschap van Abe Jan ter Beek van en namens de NGF heeft na lang overleg (de inzendingen waren aan elkaar gewaagd) zijn keus gemaakt.

Lees verder

Golfbaan Welschap stopt ermee

De Eindhovense golfbaan Welschap sluit eind dit jaar de deuren. Volgens de directie is het niet mogelijk om het terrein financieel gezond te houden. In een brief aan abonnementhouders en clubleden is gemeld dat zij nog tot 31 december terecht kunnen op het complex aan de Welschapsedijk.

Lees verder

Golfelfstedentocht 2021

De Golfelfstedentocht is een driedaags golfevent dat zich afspeelt op 11 Friese golfbanen. Met recht een golfmarathon in de geest van de roemruchte tocht der tochten. Tijdens deze eerste editie van de Golfelfstedentocht speelt 1 speler alle 11 banen en alle 155 holes voor het goede doel. In 'slechts' één weekend!

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Golfers Magazine, Golfpodcast, Nationaal Golfmagazine, Golfelfstedentocht, Auke Hempenius, Golfreiswijzer, Lia Grooters.