Golfreisnieuws nr 467, 23 december 2020

KLM Open 2021 van 16 -19 september

De European Tour presenteerde vandaag de kalender voor het golfseizoen 2021. Het KLM Open zal van 16 tot en met 19 september 2021 gespeeld worden, ervan uitgaande dat tegen die tijd sportevenementen van deze omvang weer doorgang kunnen vinden. De 101e editie van dit internationale golftoernooi wordt voor de eerste keer gespeeld op de baan van Bernardus Golf in Cromvoirt.

Lees verder

Wel of niet verzekerd bij reizen naar oranje gebied

Op dit moment heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken vanwege het coronavirus voor alle landen een kleurcode oranje of rood afgegeven. Met andere woorden reizen naar die landen wordt sterk ontraden als het niet strikt noodzakelijk is. Als u toch op pad gaat bent u niet of minder goed verzekerd.

Lees verder

Negatieve COVID-19 test verplicht

Alle reizigers vanuit een land met kleurcode oranje of rood moeten een negatieve COVID-19-testuitslag laten zien wanneer zij per vliegtuig naar Nederland reizen. Dit geldt dus ook voor Nederlanders. Kan een reiziger geen negatieve testuitslag laten zien? Dan mag de reiziger het vliegtuig niet in en mag hij niet naar Nederland reizen

Lees verder

Duca del Cosma Schoenen voor Luiten

Vanaf 1 januari 2021 is het Nederlandse Duca del Cosma de nieuwe sponsor van Joost Luiten voor golfschoenen en golfkleding. Nederlands meest succesvolle golfer –winnaar van zes European Tour titels waarvan twee keer een KLM Open– zal vanaf 1 januari 2021 in de eigentijdse schoenen en kleding van Duca del Cosma te bewonderen zijn.

Lees verder

Golfen tijdens verzwaarde lockdown

Op 14 december is Nederland in een nog zwaardere lockdown gegaan. Boven op de maatregelen die twee maanden geleden werden afgekondigd is nu een algehele sluiting van niet-essentiële winkels de meest ingrijpende maatregel.

Lees verder

Beste wensen

Veel mensen zullen blij zijn als 2020 voorbij is. Wat een raar en naar jaar was het. Wij hopen dat 2021 weer normaal kan worden met veel leuke golfreisjes. Wij wensen u een prettige kerstdagen een goed en gezond 2021.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters en Leo van de Ruit
Foto's: KLM Open, Bernardus Golf, Duca del Cosma, Ruud Taal, Pixbay, Lucas Milan, Ministerie Buitenlandse Zaken, NGF, Golfreiswijzer, Lia Grooters.