Golfreisnieuws nr 468, 19 februari 2021

Goed voorbereid op reis

Reizen in coronatijd ziet er heel anders uit dan u gewend bent. Het is belangrijk goed voorbereid op reis te gaan en goed ge´nformeerd te zijn wat u voor uw reis nodig heeft aan documenten, testen en wat zo meer. Vooral voor vliegvakanties is dat belangrijk. Want als u niet de juiste documenten heeft, kunt u niet mee op de vlucht.

Lees verder

Alvast dromen en boeken golfvakantie

Wat zou het heerlijk zijn als we straks weer op golfvakantie kunnen gaan. Maar hoe doen we dat met vooruitboeken. Heel eenvoudig; althans bij Executive Golf. Nu al uitzoeken waar u naar toe wilt en boeken maar. Mocht de boel onverhoopt toch nog op slot zijn, dan kunt u kosteloos wijzigen of annuleren. Op de website kunt u de regeling en voorwaarden lezen. Ga naar: Executivegolf.nl.

Geldteruggarantie en zonder risico op reis

Ook bij Pin High kunt u zonder risico een golfvakantie boeken. Pin High heeft ook een geldteruggarantie. Op die manier profiteert u van de vele aanbiedingen die n˙ nog gelden en ontloopt u de hoos aan boekingen die zeker gaat komen als we straks weer mogen reizen. Tegelijkertijd loopt u geen risico als uw bestemming code oranje of rood krijgt. Kijk voor meer informatie op: www.pinhigh.nl.

Inspiratie opdoen

Het Nationaal Golfmagazine gaat in haar laatste nummer ook uitgebreid in op de mogelijkheden van golfreizen. Er staan in dit nummer een interview golftouroperator Bert Trommelen van 3D, een stuk over coronaproof overnachten met Pin High en u kunt inspiratie opdoen voor diverse interessante golfbestemmingen. Het Nationaal Golfmagazine is gratis bij nagenoeg alle golfbanen te krijgen. Ook kunt het magazine online lezen. Ga naar: nationaalgolfmagazine.nl

Golfen voor Het Vergeten Kind

Corona heeft ook roet in het eten gegooid van talloze liefdadigheidsgolftoernooien. Golf4Charity heeft meerdere toernooien moeten afzeggen in 2020. Maar ze laten de moed niet zakken. Voor 2021 is het eerste benefiettoernooi in voorbereiding en gaat er gegolfd worden voor de Stichting Het Vergeten Kind.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Nationaal Golfmagazine, Golf4Charity, Stichting Het Vergeten Kind. Pixabay, Golfreiswijzer, Lia Grooters.