Golfreisnieuws nr 45, 4 april 2008
In dit nummer aandacht voor:
Golfbanen Oregon nu rechtstreeks te bereiken
Santo da Serra, schoonheid van Madeira
Het RE/MAX Zuiderpark Open 2008
Veelzijdig Ierland in ruim honderd pagina's
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Golfbanen Oregon nu rechtstreeks te bereiken

Zondag 30 maart is een nieuwe dagelijkse non-stop verbinding van KLM/North West Airlines tussen Amsterdam en Portland van start gegaan. Door deze rechtstreekse vlucht naar de Noord-Amerikaanse staat Oregon is het westen van de Verenigde Staten nog beter bereikbaar. Ook voor golfers.

Lees verder

Santo da Serra, schoonheid van Madeira

Stoom kwam uit de oren van Hennie Otto nadat hij in een play-off van het zestiende Madeira Islands Open verloor van de Schot Alastair Forsyth. Zijn genegenheid voor de golfcourse van Santo da Serra veranderde op de laatste dag in toorn.

Lees verder

Het RE/MAX Zuiderpark Open 2008

Op 23 mei aanstaande vindt de eerste editie van het RE/MAX Zuiderpark Open plaats. Een golfevenement in het Zuiderpark in Den Haag, waarvan het grootste gedeelte van de opbrengst naar Doe Een Wens gaat. Voor dit evenement wordt in het Zuiderpark eenmalig een 18-holes golfbaan (par 72) aangelegd.

Lees verder

Veelzijdig Ierland in ruim honderd pagina's

Half maart werd het eerste Ierse lifestyle magazine uitgebracht. Het gloednieuwe magazine heet 'Ierland, verrassend veelzijdig' en zal voorlopig twee keer per jaar verschijnen. Voor de liefhebbers van de Ierse fairways is het blad een uitstekende manier om ook het andere Ierland te leren kennen. Natuurlijk wordt er in het blad ook aandacht besteed aan golfen in Ierland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Madeira Island Golf, Pacific Oceon, Remax Zuiderpark Open, FC Klap.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers