Golfreisnieuws 23 februari 2021, speciale uitgave Executive Golf Travel

La Dolce Vita anno 2021

Executive Golf Travel - al 27 jaar de specialist in maatwerk-golfreizen - begrijpt heel goed dat we toe zijn aan een vakantie met veel mooie golfuurtjes. Als opwarmertje presenteert de golftouroperator alvast enkele mooie suggesties voor het altijd geliefde Italië. Geniet van de zon, de gastvrijheid en vele golfbanen. Living La Dolce Vita...!

Dromen kan altijd en boeken natuurlijk ook, zeker met de regeling "boeken zonder aanbetalen". Meer informatie vindt u hier.


Hotel Toscana Resort Castelfalfi - Toscane ***** vanaf €439,- pp

Aan de rand van het historische, middeleeuwse dorp Castelfalfi ligt een fraai 5-sterren hotel. Het biedt een adembenemend uitzicht over het heuvelachtige Toscaanse landschap. Tot de zeer verzorgde faciliteiten behoren een bar, het uitstekende restaurant Via del Sale, meerdere zwembaden en een schitterende Spa. Castelfalfi biedt een heerlijke golfbaan in het prachtige Toscaanse heuvellandschap. De 27 uitdagende holes kunnen in verschillende loops worden gespeeld. Aan het einde van uw ronde wacht een drankje in het intieme clubhuis. Arrangement is incl. 3 nachten met ontbijt, 1 x diner en 2 greenfees. Lees meer …….

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort - Sicilië **** vanaf €349,- pp

I Monasteri is een zeer sfeervol golfresort, gelegen in de omgeving van het historische Syracuse op Sicilië. Dit voormalige Benedictijnse klooster is getransformeerd tot een intiem hotel met zeer aangename faciliteiten en een prettige ambiance. De verschillende pleinen en patio's geven dit hotel een typisch italiaanse sfeer. I Monasteri Golf is een uitgestrekte par 71 baan, mooi gelegen tussen de plantages van sinaasappels en vijgen. Een heerlijke natuurbaan dus, goed geďntegreerd in het lokale landschap. Het arrangement is incl. 3 nachten met ontbijt en 2 greenfees. Lees meer ……..

Borgo Egnazia - Puglia ***** vanaf €549,- pp

Dit exclusieve resort is ontstaan uit een familie-vakantiehuis en vervolgens omgebouwd tot een luxe 5 sterren hotel, bestaande uit een hoofdgebouw ‘La Corte’, een typische Apulische ‘Borgo’ en 28 villa’s met privé zwembad. Het restaurant Due Camini heeft onlangs zijn eerste Michelin Ster toegekend gekregen. Grenzend aan het hotel ligt dewerkelijk adembenemende 18-holes San Domenico Course. Een klassieke links course, met vanaf vrijwel elke hole zicht op de Adriatische Zee. Het arrangement is incl. 3 nachten met ontbijt en dagelijkse greenfees. Lees meer …….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Executive Golftravel en Lia Grooters
Foto's: Executive Golftravel, Hotel Toscana Resort Castelfalfi, Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort, San Domenico Golf Course, Golfreiswijzer, Lia Grooters.