Golfreisnieuws nr 470, 1 maart 2021

Met de camper op golfvakantie

Kampeerders die ook golfen zijn vaak op zoek naar campings met of vlakbij een golfbanen. In deze tijden van Corona en veel gesloten of beperkt toegankelijke accommodaties is kamperen een uitkomst. Je hebt alles bij de hand. Op de website Campingplekken.nl vindt u per land en per streek campings met golfbanen of waar golfbanen vlakbij liggen. Op de website Camper-golf.com staat een lijst van Nederlandse golfbanen met camperplekken. Ook staan er reisverslagen naar verschillende landen met tips over golfbanen die daar gespeeld zijn. Meer informatie op: Campingplekken.nl en Camper-golf.com

Binnen golfen op buitenlandse golfbaan

Eigenlijk hadden we verwacht dat per 3 maart ook de binnensporten weer open zouden gaan. Weliswaar met allerlei regels en bepalingen, maar toch. Op voorhand waren we wat indoor golfaccommodaties op een rijtje gaan zetten onder het motto; niet op golfreis, maar toch een mooie buitenlandse golfbaan spelen. Helaas….. U kunt er nog niet terecht. Maar u kunt wel alvast kijken of er een centrum in uw buurt is.

Lees verder

Mauritius straks open voor gevaccineerde toeristen

Als er een golfbestemming de titel golfparadijs verdient, dan is het Mauritius. Oogverblindend witte stranden, palmen tot in de oceaan, turkoois zeewater, zeer gastvrije mensen en een kleurrijke cultuur maken uw golfvakantie op Mauritius compleet. Maar ook dit eiland heeft te lijden gehad van de uitbraak van COVID-19. De regering staat echter klaar om de toeristenindustrie op het eiland opnieuw op te starten en het zo veilig mogelijk te maken voor gasten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: Golfbaan Ile aux Cerfs, Golfreiswijzer, Lia Grooters.