Golfreisnieuws nr 473, 23 maart 2021

Golfen en cruisen: luxueus en comfortabel reizen

Over een jaartje moet dat toch lukken? Reizen van golfbaan naar golfbaan aan boord van de mooiste cruiseschepen ter wereld. Culinaire hoogstandjes, wellnessbehandelingen, excursies naar wereldsteden en comfortabele kajuiten. Een golfcruise wordt zo een unieke ervaring.vU doet verschillende steden, eilanden en golfbanen aan en speelt en ontdekt steeds weer nieuwe omgevingen, culturen en fairways.

Lees verder

Golfen langs de Italiaanse RiviŤra

LiguriŽ is een aan de kust gelegen regio in het noordwesten van ItaliŽ. Deze kust loopt van Portofino tot aan de Franse grens en staat ook bekend als de Italiaanse RiviŤra. Er langs liggen een paar charmante golfclubs en luxe hotels. Omdat LiguriŽ gezegend is met zelfs in de winter een mild klimaat aan de kust is het er prima golfen.

Lees verder

Leadingcourses.com werkt samen met GolfUS

Om de grip op de Italiaanse markt te vergroten is onze partner beoordelings- en boekingsportaal Leadingcourses.com een partnerschap aangegaan met GolfUS. Reden is dat meer golfclubs in ItaliŽ boekbaar worden.

Lees verder

Nieuwe brochure Pin High Golftravel

Pin High Golftravel heeft onlangs haar nieuwe Europabrochure gepresenteerd. Daarin vijfentwintig nieuwe bestemmingen en de toevoeging van een aantal Middellandse Zee bestemmingen. Daarnaast staat de brochure boordevol inspiratie en veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: City2CityGolf.Golfbanen Liguria, LeadingCourses, Pin High, Golfreiswijzer, Lia Grooters.