Golfreisnieuws nr 474, 24 april 2021

Speel je eigen golftour op Gran Canaria

Op dit moment spelen de golfers van de European Tour op golfbaan Lopesan Meloneras op Gran Canaria. Een van de mooiere golfbanen van de Canarische eilanden. Bij het kijken naar de beelden van de wedstrijd, waar de Nederlanders overigens de eerste dagen heel goed presteren, moesten wij gelijk denken aan ons bezoek aan Lopesan Meloneras wat jaren geleden.

Ontspannen golfvakantie op Gran Canaria

Gran Canaria, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, heeft negen golfbanen. Een van de mooiere golfbanen ligt aan de kust in het zuiden. Lopesan Meloneras. Het is een prachtige golfbaan. Vooral de holes aan zee zijn indrukwekkend. Die holes zijn ook gelijk de moeilijkste. Altijd de wind in het spel.

Lees verder

Luxe Resort Lopesan Villa del Conde

3D Golfvakantie biedt Lopesan Villa Del Conde aan. Dit uitstekende hotel ligt direct aan zee, vlakbij Meloneras Beach en op loopafstand van de duinen van Maspalomas. Het resort is gebouwd in een karakteristieke stijl, wat je het gevoel geeft in een klein dorpje te zijn, met een centraal plein. De golfbaan Meloneras Golf ligt vlakbij en ook Maspalomas Golf is niet ver weg. Meer informatie vindt u op: 3D Golfvakanties

Super de luxe Seaside Gran Hotel Residencia

Voor golfers die voor extra luxe gaan en een golfvakantie willen van ongekend hoog niveau, tipt Executive Golf Travel het Seaside Gran Hotel Residencia. Dit Super-De-Luxe hotel ligt te midden van een duizend jaar oude palmentuin bij Maspalomas. Dit prachtige hotel kenmerkt zich door villa-achtig bouw in Spaans-Moorse stijl. Met houten balkons en terrassen, nergens meer dan 2 etages hoog, biedt het een ongestoorde vakantierust in een unieke ambiance. Ook op culinair gebied heeft het hotel een reputatie hoog te houden. Meer informatie: Meer informatie op: Executive Golf Travel.

Sheraton Salobre Golfresort & Spa

Bij de golfbaan Salobre ligt het Sheraton Salobre Golfresort & Spa. Het hotel, niet ver van Maspalomas gelegen en op circa 15 minuten rijden van het strand, is gebouwd tegen de rotsen en is spectaculair gelegen hoog boven de twee eigen golfbanen. De vele faciliteiten, het culinaire aanbod en de ligging aan twee 18-holesbanen maken het resort tot een complete vakantiebestemming. Pin High heeft voor golfreiswijzer.nl een aantrekkelijke aanbieding gemaakt. Ga naar: Pin High

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Golfreiswijzer. Klik hier voor aan- en afmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters
Foto's: City2CityGolf.Golfbanen Liguria, LeadingCourses, Pin High, Golfreiswijzer, Lia Grooters.