Golfreisnieuws nr 47, 25 april 2008
In dit nummer aandacht voor:
In training voor de Rhone Alpes
International Pairs goes Carnoustie
Vliegwinkel.nl: stijging ticketprijs ruim 25%
Golfaanbod Franse Ardennen uitgebreid
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

In training voor de Rhone Alpes

Golfen in de bergen is een vak apart. Dat geldt zeker voor de Franse Alpen. Door de hoogteverschillen moet je je soms letterlijk en figuurlijk op hellend vlak begeven. Het valt niet altijd mee om je slag te maken als je er ongelukkig voorstaat. Deze situaties komt de golfer ongetwijfeld tegen op golfvakantie in de Rhone Alpes. De hoogteverschillen op sommige banen zijn zo pittig dat er (bijvoorbeeld op Golf de Giez) een busje klaar staat om de golfers van de lagergelegen holes, naar de alpenweide hogerop de brengen. Gelukkig zijn niet alle banen kuitenbijtertjes.

Lees verder

International Pairs goes Carnoustie

Met ruim 200.000 deelnemers is International Pairs het grootste amateur-golftoernooi in de wereld. Binnenkort gaat de eerste wedstrijd van de Nederlandse afdeling van start op golfbaan de De Goyer bij Eemnes. Half mei, staat Carnoustie op het programma.

Lees verder

Vliegwinkel.nl: stijging ticketprijs ruim 25%

Een stijgend aantal toeslagen en andere ontwikkelingen in de Nederlandse luchtvaartbranche zorgen ervoor dat de prijs van vliegtickets met 26% - 30% omhoog zal gaan. Per 1 juli van dit jaar gaat in Nederland de omstreden ‘vliegbelasting’ in.

Lees verder

Golfaanbod Franse Ardennen uitgebreid

Eind mei 2008 opent Abbaye de Sept Fontaines, een voormalige Abdij in het bosrijke deel van de Franse Ardennen, haar nieuwe 18-holes golfbaan. Het betreft een uitbreiding van de al jaren bestaande 9 holes.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Carnoustie, Vliegwinkel, Abbaye de Sept Fontaines
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers