Golfreisnieuws nr 50, 18 juni 2008
In dit nummer aandacht voor:
Inwijding in Schotse golflinks
Gratis golfen op Ameland
Zimmer Frei 2008
Destination Par
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Inwijding in Schotse golflinks

Moeder aller golflanden, heilige grond, zo zijn er nog legio termen die op Schotse golfbanen losgelaten kunnen worden. Zelfs voor de nuchtere Nederlandse golfer is het spelen op de Schotse linksbanen een bijzondere ervaring. Helemaal als je voor de eerste keer op een linkscourse staat. Dan is het een ervaring om nooit te vergeten.

Lees verder

Gratis golfen op Ameland

Recreatiepark Koudenburg heeft een aantrekkelijke aanbieding voor haar golfende gasten. Tot 27 juni kunnen zij gratis golfen op Golfbaan Ameland als een luxe bungalow op het recreatiepark wordt gehuurd.

Lees verder

Zimmer Frei 2008

Van dezelfde uitgever als Voordelig overnachten in Frankrijk, verschijnt al 20 jaar de beste Nederlandse Bed & Breakfast gids voor de landen Duitsland en Oostenrijk. De gids bevat ook zo'n 200 prijsvriendelijke wintersportadressen in Oostenrijk.

Lees verder

Niet te missen golfinstructieboek

Eind mei werd Destination Par op de Noordwijkse Golf Club overhandigd aan Tom O'Mahoney, hoofd professional van de Noordwijkse. Het lijvige golfboek is geschreven door Markus Bucksch & Marcel Schminke en is volgens O'Mahoney het beste golfinstructieboek dat ooit is geschreven.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Evron, Tirion UItgever, Golfbaan Ameland
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers