Golfreisnieuws nr 51, 3 juli 2008
In dit nummer aandacht voor:
Françaises houden van Eindhovensche GC
Ontdek het onontdekte Portugal
Inspirerende gids met logeeradressen in Frankrijk
Bungalows met hotelservice
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Françaises houden van Eindhovensche GC

De Eindhovensche Golfclub is een golfbaan om van te houden. Françaises van de Ladies European Tour houden niet alleen van de Eindhovensche, zij zijn er dol op. Dat bleek een paar weken geleden weer tijdens de ABN Amro Ladies Open.

Lees verder

Ontdek het onontdekte Portugal

Voor wie na het golfen op de schitterende Portugese golfbanen ook wat van het land wil zien, is de herziene uitgave van de Dominicus reeks Portugal, een aanrader. De reisgids is onlangs geheel ge-updated door reisjournalist Hansmaarten Tromp. In de gids ook veel aandacht voor het onontdekte Portugal.

Lees verder

Inspirerende gids met logeeradressen in Frankrijk

Spalder uitgeverij geeft al jaren de HOBB-gidsen uit met adressen van bijzondere hotelletjes, Chambres d’Hôtes en Bed & Breakfast in diverse Europese landen. Onlangs is daar de gids Frankrijk Bijzondere logeeradressen bijgekomen. Een gids van meer dan 400 pagina’s vol met leuke en charmante hotels door heel Frankrijk

Lees verder

Bungalows met hotelservice aan golfbaan Cochem

De ruimte van een luxe bungalow en toch de service van een hotel. Dat is wat Ferien- und Golfresort Cochem aanbiedt in het Moezelgebied in Duitsland Het park hetbergt vierhonderd luxe vakantiebungalows die gebouwd zijn in de bekende Duitse 'vakwerk' stijl.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Golfsupport, Eindhovensche,Hobb-Gidsen, Dominicus, Golfresort Cochem
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers