Golfreisnieuws nr 52, 15 juli 2008
In dit nummer aandacht voor:
Golfen op Mongoolse steppe
Alhaurin Golf; Schitterend, maar zwaar
Betaalbare Le Golf National
Geen vermoeide golfvoeten meer
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Golfen op Mongoolse steppe

Vlakbij het Tiara resort in Terelj N.P. liggen de enige twee golfbanen van MongoliŽ, het Chinggis Khaan Golf Country Club en het UB Golf Range. Volgens golfer Jaap Belt is het een hele ervaring om op deze 18 holes par 72 banen te spelen. Bijna net zo bijzonder als de het land zelf.

Lees verder

Alhaurin Golf; Schitterend, maar zwaar

Adembenemend, maar ook ontzettend moeilijk. Hole 6 van de Spaanse golfbaan Alhaurin Golf is in de wijde omtrek bekend. Of beter gezegd, berucht. Wie je ook naar de golfbaan vraagt, iedereen begint meteen over deze hole. Als je boven bij de afslag staat, weet je gelijk waarom. Het uitzicht is spectaculair, maar laat je niet afleiden, want de hole is net als de andere holes ongelofelijk lastig.

Lees verder

Betaalbare Le Golf National

Het land in Saint-Quentin-en-Yvelines was zů vlak dat, bij helder weer, de Eiffeltoren in Parijs met het blote oog te zien was. Precies daar bouwde architect Hubert Chesneau een voor Europa uniek golfstadion: Le Golf National.

Lees verder

Geen vermoeide golfvoeten meer

X-Socks, specialist op het gebied van sportsokken, bracht onlangs golfsokken op de markt. De oplossing voor vermoeide golfvoeten. Dankzij de technologie van de X-Socks golfsokken slaat u nu nog stabieler van afslag tot green. Voor de golfreiziger is het assortiment uit te breiden met de X-Socks Air Travel.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, Jessica Ranselaar
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Golf International, X-Socks, Jessica Ranselaar, Tiara Tours
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers