Golfreisnieuws nr 53, 23 juli 2008
In dit nummer aandacht voor:
EfficiŽnt weekendje golfen Costa díOeste
Eerlijke Royal Birkdale geeft iedereen kans
Braziliaans maatwerk voor golfers
Nieuwe ferry Calais-Dover
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

EfficiŽnt weekendje golfen Costa díOeste

Elke keer als zijn wij weer aangenaam verrast over het aantal golfbanen dat zich in Portugal, op korte afstand van elkaar bevindt. Neem de Costa díOeste. Op een uur rijden van Lissabon liggen meerdere topbanen vlak bij elkaar. Bij een geschikte heen en terugvlucht, kan je in vier dagen makkelijk vier golfbanen spelen. Een efficiŽnt weekend golfen dus.

Lees verder

Eerlijke Royal Birkdale geeft iedereen kans

Afgelopen weekend zaten miljoenen golfers aan de buis gekluisterd om de British Open op Royal Birkdale te volgen. Veel golfers verloren van deze linksbaan. En van het weer. Linksbaan Royal Birkdale was, zoals gebruikelijk, weer monsterlijk, majestueus en de ontknoping was koninklijk.

Lees verder

Braziliaans maatwerk voor golfers

Talisman Reizen, specialist in individuele maatwerkreizen heeft BraziliŽ, ArgentiniŽ en AustraliŽ in haar programma opgenomen. Ook exclusieve reizen voor golfers liggen in de mogelijkheden. Voor Golfreiswijzer heeft Talisman een voorbeeld arrangement in BraziliŽ opgesteld.

Lees verder

Nieuwe ferry Calais-Dover

Golfers die deze zomer op de schitterende banen in Zuid-Engeland willen spelen kunnen hun overtocht maken met de nieuwe Sea France MoliŤre. Vorige week nam SeaFrance deze ferry van meer dan 200 meter in gebruik. De SeaFrance MoliŤre is ingericht op het vervoer van 480 autoís of 110 vrachtwagens en 1200 passagiers. De ferry zal dagelijks vijf veerdiensten tussen Calais en Dover verzorgen (totaal 10 overvaarten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden, Robert Meijn
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Royal Birkdale, Open Golf, SeaFrance Ferries, Talisman Reizen
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers