Golfreisnieuws nr 54, 12 augustus 2008
In dit nummer aandacht voor:
Bravo voor golfbanen Costa Brava
Oakland Hills houdt van Europese topgolfers
Estoril Internationale Golf Week 2008
ArkeFly ook vanaf Eindhoven en Rotterdam naar Tenerife
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Bravo voor golfbanen Costa Brava

Al decennia is CataloniŽ voor ons Nederlanders een populaire bestemming. De hoofdstad Barcelona lijkt wel een speciale band met ons land te hebben. Ook golfers weten de Costa Brava te vinden. De op Golfreiswijzer best bezochte Spaanse golfbanen liggen in deze provincie. Wij gingen er een paar af.

Lees verder

Oakland Hills houdt van Europese topgolfers

Vier jaar na de triomf van Europa in de Ryder Cup tegen Amerika , won de Ier Padraig Harrington als eerste Europeaan sinds de Schot Tommy Armour in 1930 het US PGA Championship. Oakland Hills houdt deze eeuw blijkbaar van Europese topgolfers.

Lees verder

Estoril Internationale Golf Week 2008

De regio Estoril staat van 23 t/m 30 november 2008 in het teken van de 15e editie van de internationale golfweek. Voor dit toernooi komen meer dan 150 amateurgolfers uit diverse landen bijeen. Iedereen kan deelnemen op voorwaarde dat ze een bepaalde handicap hebben.

Lees verder

ArkeFly ook regionaal naar Tenerife

Met ingang van 1 november 2008 vliegt ArkeFly iedere maandag vanaf de regionale luchthavens Eindhoven en Rotterdam naar Tenerife. De mooie golfbanen op Tenerife zijn dan eenvoudig vanuit de regio te bereiken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Toon van Winden, Oakland Hills, ArjeFly, Estoril & Sintra Coast.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers