Special KLM Open 2008 Kennemer Golf & Country Club Zandvoort

Golfreisnieuws nr 55, 15 augustus 2008
In dit nummer aandacht voor de KLM Open 2008 die op de Kennemers Golf & Country Club in Zandvoort wordt gehouden van 21 t/m 24 augustus 2008

Interessant deelnemersveld KLM Open 2008
Gratis naar Aphrodite Hills of Fuerteventura
KLM Open Pro-Am
Kaartjes kopen en algemene informatie
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Interessant deelnemersveld KLM Open 2008

Donderdag 21 augustus gaat op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort de KLM Open 2008 van start. Toernooidirecteur Daan Slooter maakte onlangs bekend dat topspelers naar Zandvoort komen. Zeer recentelijk wist de organisatie het deelnemersveld nog uit te breiden met een aantal aantrekkelijke spelers en bekende namen zoals de winnaar van KLM Open 2007, Ross Fisher, Martin Kaymer, Nick Dougherty, Paul McGinley, Thomas Levet, Thomas Björn, David Frost en Carlos Franco.

Lees verder

Gratis naar Aphrodite Hills of Fuerteventura

Tijdens het KLM Open 2008 staat de Kennemer vol met tenten. Het Promodorp is voor de bezoekers de eerste kennismaking met de KLM Open. Een groot aantal bedrijven exposeren daar met hun producten en diensten. Onder de exposanten veel golftouroperators en buitenlandse golfbestemmingen. Ook Golftime Travel staat, net als voorgaande jaren, met een stand op deze Expo. En ook dit jaar kunnen bezoekers, door het Hole-in-one-spel te spelen bij deze golftouroperator, een geheel verzorgd golfarrangement winnen.

Lees verder

KLM Open Pro-Am

Voorafgaand aan de KLM Open 2008 wordt op woensdag 20 augustus de Pro-Am gespeeld. Drie amateurs spelen 18 holes met een vermaarde professional. Op deze manier ervaren zij hoe het is om op een ‘championship course’ te spelen met professionele golfers.

Lees verder

Kaartjes kopen en algemene informatie

Voor het kopen van toegangskaarten heeft This is Golf als organisator van de KLM Open een bijzonder aantrekkelijke aanbieding die alleen geldig is voor THIS IS GOLF leden. Meld u aan en bestel voor 20 augustus online een toegangskaart voor het KLM Open en krijg het 2de kaartje gratis! Een voordeel van minimaal 40 euro dat kan oplopen tot € 90 bij de aanschaf van een passe partout.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Golftime Travel, KLM Open.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers