Golfreisnieuws nr 59, 16 oktober 2008
In dit nummer aandacht voor:
Golfen Portugal goedkoper met Go4Golfonline
Productprijs voor Golfhulpstuk
St. Andrews’ Old Course must voor elke golfer
Opknapbeurt voor Sun City
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Golfen Portugal goedkoper met Go4Golfonline

ADVERTORIAL Steeds meer golfers boeken zelfstandig via internet hun golfreis, dat is makkelijk en ogenschijnlijk lucratief. Voor diegenen die Portugal als bestemming kiezen is er nu een attractieve mogelijkheid bijgekomen: Go4Golfonline.nl.

Lees verder

St. Andrews’ Old Course must voor elke golfer

Robert Karlsson won onlangs na een play-off het Alfred Dunhill Links Championship op The Old Course van St Andrews Deze oude golfbaan in het Home of Golf is een must voor iedere golfer. Althans, wie zichzelf een klein beetje serieus neemt als golfer gaat eens in zijn of haar leven een ronde spelen op The Old Course van St. Andrews.

Lees verder

Productprijs voor Golfhulpstuk

Volgens de internationale jury van de Golf Europe “PRODUCT AWARD 2008” was de TPerformer de grote winnaar in de categorie Training aids. “Outstanding achievements in product design and development”, meldde het juryrapport. TPerformance-uitvinder Jeroen van der Hout won de award op de golfvakbeurs in München.

Lees verder

Opknapbeurt voor Sun City

Het Zuid Afrikaanse Sun City is bij golfers vooral bekend door de schitterende golfbanen Gary Player Country Club en de Lost City Country Club. Golfers van deze golfbanen verblijven veelal in Sun City zelf. Het complex, het vrolijke Las Vegas van Zuid-Afrika, wordt momenteel volledig gerestyled.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer, Go4Golf online, Tee-set, St. Andrews, Sun City.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers