Golfreisnieuws nr. 4, 19 juni 2006
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
In deze uitgave o.a. aandacht voor golfen in TsjechiŽ. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl
De foto boven de nieuwsbrief is van golfbaan Dolce Fregate in Zuid-Frankrijk.

Volop golfmogelijkheden in TsjechiŽ

Bij een oriŽntatie op mogelijke golfbestemmingen is TsjechiŽ niet het eerste land waaraan de gemiddelde golftoerist zal denken. Toch blijkt dit land voor een korte of langere golftrip gecombineerd met interessante andere toeristische mogelijkheden uitstekend geschikt.

Lees verder

Gecombineerde golf- en kuurvakantie

Golf is een goede manier om te ontspannen. Daarom biedt Wellness-Hotels-Deutschland behalve reguliere wellness arrangementen tevens uitgebreide golfmogelijkheden.

Lees verder

Schiphol heeft modernste vertrekhal van Europa

KLM en Schiphol Group hebben op 9 juni 2006 de eerste volledig self service ingerichte vertrekhal van Europa officieel geopend. Na een verbouwing van drie jaar en een investering van enkele tientallen miljoenen euro is vertrekhal 2 gemoderniseerd en de incheckcapaciteit met 66 procent uitgebreid.

Lees verder

Laatste nieuwtjes op de website

Wereldkampioenschappen Golf op Barbados Van 5 tot en met 10 december staat op Barbados alles in het teken van de wereldkampioenschappen golf. De Barbados World Cup wordt gespeeld op de wereldberoemde Country Club Course van het luxe Sandy Lane Resort. Martinair komende winter ook naar CuraÁao Met ingang van 29 oktober 2006 vliegt Martinair twee keer per week naar de nieuwe bestemming Curacao. Tickets voor deze lijndienst zijn sinds kort te boeken.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer en verschijnt twee keer per maand. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie: CzechTourism, Golfpark Pilsen, Lia Grooters, Visit Barbados, Wellness-Hotels-Deutschland
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers