Golfreisnieuws nr 60, 22 oktober 2008
In dit nummer aandacht voor:
Speel je eigen Castelló Masters vlakbij Valencia
Nieuwe brochure Pin High Golftravel
Hickory Golf; levende golfgeschiedenis
Lufthansa: 200 bestemmingen in aanbieding
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Speel je eigen Castelló Masters vlakbij Valencia

Dit weekend, van 23 t/m 26 oktober 2008, wordt vlakbij Valencia de Castelló Masters Costa Azahar gespeeld op de Golfclub Campo del Mediterráneo. Aan het toernooi doen de beste spelers uit het golfcircuit mee. Campo del Mediterráneo is overigens een golfbaan die buiten het toernooi verrassend genoeg ook erg toegankelijk is voor recreatieve golfers.

Lees verder

Nieuwe brochure Pin High Golftravel

De nieuwe Middellandse Zee en Verre Bestemmingen brochure van Pin High Golftravel is half oktober verschenen. Nieuw in de gids is Fuerteventura. Verder zijn er vierentwintig nieuwe hotels opgenomen en biedt Pin High Turkije, ter introductie van golfreizen naar Belek, tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan.

Lees verder

Hickory Golf; levende golfgeschiedenis

Eind september 2008 vond in Schotland het World Hickory Festival of Golf plaats, inclusief het 4e World Hickory Open Championship. Hickory Golf is de traditionele vorm van golf. Deelnemers spelen met de uitrusting en in de kledij zoals die aan het begin van de 20e eeuw gebruikelijk waren.

Lees verder

Lufthansa: 200 bestemmingen in aanbieding

Onder het motto 'Met Lufthansa de wereld ontdekken' doet de Duitse luchtvaartmaatschappij tot en met 20 november 2008 zo'n tweehonderd bestemmingen met vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol in de aanbieding.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Toon van Winden, Golfreiswijzer, Lufthansa, Pi n High Golftravel, Campo Mediterraneo, Verkeersbureau Valencia.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers