Golfreisnieuws nr 61, 3 november 2008
In dit nummer aandacht voor:
Adelijke holes op de Lüneburger Heide
Valderrama, Europa’s nummer 1 golfcourse
Transavia staakt winterdienst naar Bergerac
Cap Cana 2009 Golf Championship
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Adelijke holes op de Lüneburger Heide

Tot aan de negentiger jaren van de vorige eeuw heeft Nederland binnen de NAVO gebruik gemaakt van de Lüneburger Heide. Dit gebied heeft volop mogelijkheden opnieuw in de aandacht te komen, nu als prachtig gebied voor natuurrecreatie met historische stadjes en… de nodige golfbanen.

Lees verder

Valderrama, Europa’s nummer 1 golfcourse

Tien jaar al is Valderrama de nummer 1 golfcourse op Europa’s vasteland. Sinds 1988 zijn er grote kampioenschappen gespeeld; Ryder Cup in 1997, World Golf Championships in 1999 en 2000 en zowat elk jaar het bonustoernooi van de Europese Tour, de Volvo Masters.

Lees verder

Transavia staakt winterdienst naar Bergerac

Begin dit jaar werd de Transavia lijndienst Schiphol-Bergerac ingesteld. Helaas valt de bezettingsgraad van de lijndienst tegen en stopt Transavia met ingang van 16 november 2008 de lijndienst Bergerac voor het winterseizoen 2008/2009.

Lees verder

Cap Cana 2009 Golf Championship

Van 23 tot 29 maart volgend jaar zal de tweede editie van “The Cap Cana Championship 2009” georganiseerd worden. Het toernooi heeft de aantrekkelijke prijzenpot van 2,1 miljoen dollar. De winnaar kan 315.000 dollar op zijn bankrekening bijschrijven. Het toernooi wordt gespeeld op Punta Espada Golf Club. Een nog vrij jonge golfbaan die door Jack Nicklaus is ontworpen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Toon van Winden, Golfreiswijzer, Valderrama, Punta Aspada, Cap Cana 2008, Transavia.com
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers