Golfreisnieuws nr 62, 23 november 2008
In dit nummer aandacht voor:
Opmars Turkije als golfbestemming
Obaboom na overwinning Obama
Tweede Belgische Urban Golf Open
Nederlanders 3e wereldfinale International Pairs
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Opmars Turkije als golfbestemming

Tien jaar geleden was Turkije niet direct het land dat bij de golfer opkwam als hij of zij aan mooie golfbestemmingen dacht. Nu, tien jaar later, is dat wel anders. Turkije is dit jaar door de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO)bekroond als Beste Europese golfbestemming van het Jaar.

Lees verder

Obaboom na overwinning Obama

Kenia is een veelzijdig land met een rijk geschakeerd landschap. Het land is populair bij toeristen. Veelal door de mogelijkheid van een gecombineerde safari- en strandvakantie. Ook de golfers hebben het land ontdekt, Kenia beschikt over de nodige mooie golfbanen en de combinatie safari en golfen spreekt veel mensen aan. De overwinning van Barack Obama heeft voor veel vreugde en positieve impuls gezorgd in Kenia, Door de positieve internationale publiciteit rondom Obama, verwacht de Kenya Tourist Board dat het toerisme naar Kenia zal toenemen.

Lees verder

Tweede Belgische Urban Golf Open

Het Belgische Urban Golf Open dat vorig jaar werd gehouden was een groot succes. Ook de vorig jaar in Antwerpen gehouden Public Urban Golf Day kon op veel belangstelling rekenen. Reden om de Belgische Urban Golf Open 2008 dit keer in Antwerpen te houden.

Lees verder

Nederlanders 3e in wereldfinale International Pairs

Eind september werd op St. Andrews de wereldfinale gespeeld van International Pairs. Nederland had drie pairs naar Schotland gestuurd. Manfred en Tim van der Wal sleepten een derde prijs in de wacht en wisten zo de eer van Nederland hoog te houden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: UrbanGolf BelgiŽ, Verkeersbureau Turkije, International Pairs, BarackObama.com. www.Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers