Golfreisnieuws nr 63, 5 december 2008
In dit nummer aandacht voor:
Chinees golflidmaatschap de duurste ter wereld
Winteractiviteiten op Het Rijk
Interessante gids voor golfende camperaars
Mucho More activiteitenorganisator van GMG
Meer nieuws over golfen vindt u op [[link|www.golfreiswijzer.nl|www.golfreiswijzer.nl|nieuw

Chinees golflidmaatschap de duurste ter wereld

China is een van de duurste plekken in de wereld om golf te spelen. De entreegelden voor lidmaatschappen, speelrecht en greenfee’s in China overtreffen zelfs het Midden-Oosten dat toch ook niet als voordeling bekend staat. Een en ander blijkt uit een onderzoek dat KPMG Advisory Golf Practice heeft gedaan.

Lees verder

Winteractiviteiten op Het Rijk

De winter is nu echt aangebroken. Soms is het koud en guur. Menig golfer boekt, om een balletje te slaan, een reisje naar een zonnige golfbestemming. Als de wind een beetje tempert kan het ook hier in Nederland ondanks de kou nog best aardig golfweer zijn. Als u zich maar dik genoeg aankleedt. De golfbanen van het Rijk hebben voor de thuisblijvers leuke winteractiviteiten georganiseerd.

Lees verder

Interessante gids voor golfende camperaars

Je ziet ze nog wel eens staan op de parkeerterreinen van golfclubs in het buitenland. Campers. En route de golfende camperaars zo hier en daar een golfbaantje mee. Soms blijven ze zelfs de nacht op het parkeerterrein staan. Zo niet dan zoeken ze een camperstop in de buurt. Facile-en-Route geeft al jaren een handige campergids uit waar 640 pagina’s vol met camperstops in europa zijn opgenomen.

Lees verder

Mucho More activiteitenorganisator van GMG

De Golf Management Group (GMG), eigenaar van golfbanen zoals Spaarnwoude en Naarderbos, heeft Mucho More ingeschakeld om de horeca op de aangesloten golfbanen onder haar hoede te nemen. Daarnaast gaat Mucho More de marketing en sales doen voor de organisatie van uiteenlopende evenementen. Het doel van de samenwerking is om de verschillende golfbanen ook als locatie voor evenementen in de markt te zetten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Mission Hills, Het Rijk, Mucho More, GMG, Facile en Route, www.Golfreiswijzer.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers