Golfreisnieuws nr 64, 19 december 2008
In dit nummer aandacht voor:
Fuerteventura; Golfen op de maan
Golf tussen de wilde dieren op Leopard Creek
Tropische golfbaan spelen zonder te reizen
Caribbean4u
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Fuerteventura; Golfen op de maan

Als je Fuerteventura op Google Earth opzoekt en je zoomt een beetje in, zie je één groot maanlandschap. Het enige groen dat je kan ontwaren zijn de golfbanen van het eiland. Golfen in zo’n maanlandschap, kan dat? Ja, en het is nog leuk ook.

Lees verder

Golf tussen de wilde dieren op Leopard Creek

Leopard Creek, gelegen in Malelane aan de zuidgrens van het wereldberoemde Kruger Park in Zuid-Afrika, was vorig weekend het toneel van de Alfred Dunhill Championship. Golfen tussen de wilde dieren. Richard Sterne trok zich er niets van aan en won het toernooi.

Lees verder

Tropische golfbaan spelen zonder te reizen

Net van plan die schitterende golfbaan in Florida te gaan spelen, maar gooit de kredietcrisis roet in het eten? Voor wie mooie buitenlandse golfbanen wil spelen, maar niet ver kan reizen, is indoor golf een leuk alternatief. Natuurlijk vervangt dat niet het spelen op een echte golfbaan. Maar de scepsisme onder sommige golfers is onterecht. Indoor golf is leuk, aantrekkelijk en als er goede golfsimulatoren zijn, benadert het spel de werkelijkheid en heb je nog een hele kluif aan de topbanen.

Lees verder

Caribbean4u

www.caribbean4u.nl heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe site is interactief en heeft veel nieuwe en moderne functies. Voor vakantiegangers aan het Caribische gebied (en dus ook golfers die het gebied bezoeken) is de website een prima oriëntatiepunt over de diverse bestemmingen in het gebied.

Lees verder

Kerstwens

De redactie van Golfreiswijzer u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Salinas de Antigua, Leopard Creek, Alfred Dunhill Championship, Caribbean4u
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers