Golfreisnieuws nr 66, 12 januari 2009

Vakantiebeurs 2009 special

Van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs 2009 plaats. Het thema dit jaar is ‘Kleurrijk’, wat de diversiteit aangeeft van de beurs, van de vele bestemmingen. Daaronder ook veel golfbestemmingen. In totaal staan op de Vakantiebeurs maar liefst 1600 exposanten uit 160 landen die veel nieuws te vertellen hebben over uw meest favoriete vakantiebestemming.
Zie ook www.vakantiebeurs.nl

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Frankrijk populaire golfbestemming

Frankrijk neemt altijd een prominente plaats in op de vakantiebeurs. Ook dit jaar zijn weer de nodige vierkante meters ingeruimd voor het Frankrijk paviljoen. Diverse Franse regio’s brengen deze populaire bestemming aan de man. Ook onder golfliefhebbers is Frankrijk een favoriete golfbestemming. Niet onterecht want het land heeft veel interessante golfbanen tegen vaak interessante prijzen. Het Frankrijk Paviljoen vindt u in hal 11 standnr. A010 en A011.

Lees verder

Golfen in de Caribbean

Golfen in de Caribbean is een droom voor menige golfer. Op veel Caribische eilanden liggen schitterende golfbanen. Jamaica, Barbados, Dominicaanse Republiek beschikken over de nodige topgolfbanen. Maar ook het relatief kleine Aruba beschikt over een aansprekende 18-holes golfbaan en een mooie 9-holes. Golfers die op de vakantiebeurs informatie over de golfbanen in de Caribbean willen, kunnen terecht in de Caribbean Village, Hal 1 Standnr: D024.

Lees verder

Parel van Belek

Belek is het paradepaardje van het Turkse golftoerisme. Het is in diverse opzichten indrukwekkend wat de Turken aan de zuidkust op 30 km ten oosten van Antalya in Belek in nog geen twee decennia hebben gepresteerd. Absolute topbaan in het gebied is de golfbaan van Cornelia Golf Club. De baan is onderdeel van het vijfsterren Cornelia Hotel, Golf & Spa Resort dat ook op de beurs staat in hal 08 Standnr: B075.

Lees verder

Golfarrangementen

Als u uzelf op een weekendje weg wilt trakteren, zijn er mogelijkheden te over. Dicht bij huis in Nederland of over de grens in bijvoorbeeld Duitsland. Op de vakantiebeurs staan allerlei aanbieders van golfarrangementen. Bijvoorbeeld de Fletchergroep in Hal 12. Of Golf and Grapes die arrangementen aanbied in het Duitse Zabergaü gebied. Zij zijn te vinden in hal 9.

Lees verder

Lees verder

Openingstijden Vakantiebeurs 2009
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2009 zijn van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 21.00 uur. Kaarten, met een aanzienlijke korting van € 5,50, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.vakantiebeurs.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Toon van Winden, Golf & Grapes, Fletcher Hotels, Cornelia Golf & Spa resort,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers