Golfreisnieuws nr 67, 26 januari 2009
In dit nummer aandacht voor:
Amateur Golftoernooi leuk voor alle handicappers
In je element op Golf Club La Manga
Kwart eeuw golfplezier op Zeegersloot
Nieuw reisblad so Caribe & Latin America
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Amateur Golftoernooi leuk voor alle handicappers

Wie denkt dat je een topgolfer moet zijn om aan buitenlandse amateur golftoernooien mee te doen, heeft het mis. Veel amateurtoernooien zijn juist bijzonder aantrekkelijk voor de gemiddelde golfer. Zo ook het bij Golf holidays te boeken toernooi De Estoril International Golf Week. Dit toernooi wordt al jaren georganiseerd en eind 2008 was het weer een succesvol evenement. Deze keer met een opvallend Nederlands succes.

Lees verder

In je element op Golf Club La Manga

La Manga is een populaire Spaanse golf resort.De Nederlandse amateur-golfsters Christel Boeljon en Kyra van Leeuwen vonden er in januari 2009 het geluk van een spelerskaart voor de Europese Ladies Tour en konden zich direct gaan opmaken voor een carrière als professional.

Lees verder

Kwart eeuw golfplezier op Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot bestond op 17 januari 2009 precies 25 jaar. Het jubileum werd die dag ook gevierd met de uitgifte van een eigen postzegel. Deze zegel zal het gehele jaar 2009 worden gebruikt bij alle uitgaande post door de administratie en de leden van de bloeiende vereniging. Op de zegel van € 0,44 staat de speelster Jonna van Beek afgebeeld met een bunkerslag. Jonna van Beek is de clubkampioene in strokeplay en matchplay.

Lees verder

Nieuw reisblad so Caribe & Latin America

Op de Vakantiebeurs is een nieuw reisblad gelanceerd. In samenwerking met de website Caribe Magazine ligt nu het toeristische tijdschrift so Caribe & Latin America in Nederland en België in de schappen. Het nieuwe magazine richt zich op het Caribisch Gebied en Latijns Amerika. Volgens de uitgever is het de bedoeling dat ook in elk nummer een golfverhaal wordt gepubliceerd.

Lees verder

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Leo van de Ruit, Toon van Winden
Fotografie en illustraties: Golfreiswijzer.nl, Toon van Winden, Golfclub La Manga, Golfclub Zeegersloot, V&L Media
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers